fbpx

Sweet & Balance: O γλυκός σας σύμμαχος για ισορροπημένη διατροφή!

Η ισορροπημένη διατροφή είναι σημαντική τόσο για την υγεία όσο και για αίσθημα ευεξίας του οργανισμού. Πόσο εύκολη είναι όμως η υιοθέτηση ενός διαιτολογίου χωρίς την επιβράβευση ενός απολαυστικού επιδορπίου;

Η ισορροπημένη διατροφή έχει τον σύμμαχο της, την ολοκληρωμένη σειρά επιδορπίων χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη Sweet & Balance από την ΓΙΩΤΗΣ που συμπληρώνουν κάθε μέρα το πλάνο διατροφής σας.

Τα επιδόρπια νέας γενιάς Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ συνδυάζουν όλα τα χαρακτηριστικά της ισορροπημένης διατροφής ενώ έχουν απίστευτη γεύση!

Δεν περιέχουν ζάχαρη, αλλά γλυκαντικό φυσικής προέλευσης από το φυτό Stevia, έχουν περιορισμένες θερμίδες και λιπαρά, περιέχουν φυτικές ίνες και επιπλέον έχουν χαμηλό Γλυκαιμικό Δείκτη. Τι καλό κάνει αυτό; Αποφεύγουμε τα τσιμπολογήματα που συνήθως ευθύνονται για τις επιπλέον θερμίδες που θα μπορούσαν να αποφευχθούν.

Πώς το καταφέρνουν αυτό; Τα τρόφιμα που έχουν χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη απελευθερώνουν σταδιακά και σταθερά τη γλυκόζη στο αίμα και συνεπώς την ενέργεια στο σώμα. Έτσι μας δίνουν ένα παρατεταμένο αίσθημα κορεσμού και μειώνουν το αίσθημα της πείνας.

Τα προϊόντα Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ είναι κατάλληλα για όσους προσέχουν την διατροφή τους ή ακολουθούν ένα αυστηρό διαιτολόγιο χωρίς ζάχαρη.

Επιλέξτε μέσα από μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ για κάθε γλυκιά στιγμή της ημέρας.

Ξεκινήστε την ημέρα σας αντικαθιστώντας την ζάχαρη με Γλυκαντικό στο καφέ σας, προετοιμάστε δροσερά Φρουι Ζελέ για όλη την οικογένεια, ανάλαφρη Mousse με γεύση σοκολάτας, υπέροχη Κρέμα Καραμελέ με σιρόπι καραμέλας, ροφήματα με Σιρόπι Σοκολάτας, απολαυστικό Μιλφέιγ  και επιλέξτε Σοκολάτες Bitter, Γάλακτος, Αμυγδάλου ή με Γέμιση για να έχετε πάντα στην τσάντα σας όταν θέλετε ένα γλυκό σνακ.

Επισκεφθείτε το www.sweetandbalance.gr, γνωρίστε όλα τα προϊόντα, ενημερωθείτε για το διατροφικό τους προφίλ και βρείτε υπέροχες συνταγές για επιδόρπια χαμηλών θερμίδων!

Sweet & Balance! Για αυτούς που ζουν χωρίς ζάχαρη,
αλλά δεν ζουν χωρίς γλυκό!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending