fbpx

Tα 5 top foundations που μπορείς να βρεις στην αγορά για την επιδερμίδα σου!

Σήμερα είμαι κατενθουσιασμένη με το σημερινό άρθρο αφού θέλω να σε βοηθήσω να βρεις επιτέλους το ιδανικό foundation για εσένα! Πόσα foundations έχεις αλλάξει μέχρι να βρεις αυτό που σου ταιριάζει και δεν το έχεις βρει ακόμη; Φαντάζομαι πάρα πολλά όπως και εγώ!

Θέλεις ένα τέλειο foundation το οποίο να σου καλύπτει όλες τις ατέλειες του προσώπου σωστά; Γι’ αυτό κι εγώ έκανα έρευνα και θα σου προτείνω τα 5 καλύτερα foundations που υπάρχουν τώρα στην αγορά σύμφωνα με την Desi Perkins.

Χαρίζουν όλα ένα υπέροχο αποτέλεσμα χωρίς να ανησυχείς ότι θα φαίνεται έντονα, αρκεί να είναι στην σωστή απόχρωση.

Δες τα εδώ:

1
NARS – Natural Radiant Longwear

Σύμφωνα με την Desi Perkins, το συγκεκριμένο foundation είναι το αγαπημένο της τον τελευταίο καιρό αφού δίνει full κάλυψη χωρίς να φαίνεται “βαριά” η επιδερμίδα. Το μόνο αρνητικό που λέει ότι έχει είναι ότι πρέπει να βάλεις πούδρα για να σετάρεις το μακιγιάζ σου. Δεν είναι τόσο σταθερό από μόνο του.

Βρες το εδώ!

2
MAYBELLINE – Fit Me Matte And Poreless

Το συγκεκριμένο foundation, σύμφωνα με την γνωστή YouTuber, κάνει για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Επίσης τονίζει ότι αφήνει matte υφή στο τέλος και το αποτέλεσμα δε φαίνεται καθόλου υπερβολικό. Αντιθέτως δίνει ένα πολύ natural look! 

Βρες το εδώ!

3
Lancôme – Teint Idole Ultra Long Wear

Τα θετικά αυτού του foundation είναι ότι δίνει αρκετή κάλυψη και έχει προστασία SPF 15. Eπίσης η Desi τονίζει, ότι έχει αντλία και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις εύκολα χωρίς να σπαταλάς καθόλου foundation!

Βρες το εδώ!

4
L’Oréal- Infallible Pro-Matte

Το συγκεκριμένο foundation είναι super matte και δεν αφήνει ίχνος λιπαρότητας. Όπως είπε η Desi, το εφαρμόζει στη μύτη της που είναι πιο λιπαρή, και στο υπόλοιπο πρόσωπό της εφαρμόζει το NARS. Προτείνει να μην εφαρμόζεις αρκετή ποσότητα concealer από πάνω γιατί δεν μπορεί να κάνει εύκολα blend, αφού είναι τόσο matte.

Βρες το εδώ!

5
MARC JACOBS BEAUTY – Youthful Look

Αυτό που είπε για το συγκεκριμένο foundation είναι ότι δεν είναι καθόλου βαρύ και μπορείς να το φοράς καθημερινά. Στεγνώνει αρκετά καλά από μόνο του γι’ αυτό δεν χρειάζεται να το σετάρεις με πούδρα από πάνω.

Βρες το εδώ!

Λοιπόν εσύ ποιο θα αγοράσεις;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending