fbpx

2ος αγώνας σκυταλοδρομίας ΟΠΑΠ RUN4All: Το ΤΕΠΑΚ δίνει σκυτάλη ανθρωπιάς!

Σκυτάλη ανθρωπιάς για δεύτερη χρονιά έδωσε το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, με την διεξαγωγή του 2ου εταιρικού φιλανθρωπικού αγώνα σκυταλοδρομίας ΟΠΑΠ RUN4All, την Κυριακή, 29 Απριλίου 2018.

Πρόκειται για αγώνα σκυταλοδρομίας με τη συμμετοχή ομάδων αποτελούμενων από 4 δρομείς που τρέχουν απόσταση 4km ο καθένας, μέχρι να παραδώσουν τη σκυτάλη τους.

Ο αγώνας που διοργανώθηκε από το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου και το Σωματείο Δρομέων ΕΥ ΖΗΝ, είχε την υποστήριξη του Δήμου Λεμεσού και εντασσόταν στα Λεμέσια 2018.

Ο αγώνας αποτελεί μια προσπάθεια ανάπτυξης και διάδοσης του τρεξίματος ως μέσου άθλησης, υγιεινού τρόπου ζωής, εκτόνωσης και ψυχαγωγίας, σε συνδυασμό με την εταιρική κοινωνική προσφορά.

Συνολικά 75 ομάδες και 300 δρομείς, έδωσαν το παρών τους στην αφετηρία της φετινής διοργάνωσης, διεκδικώντας μια θέση ανάμεσα στους δώδεκα νικητές. Έπαθλα αξίας €5.000 θα δοθούν σε έξι διαφορετικά φιλανθρωπικά ιδρύματα τα οποία έχουν επιλέξει οι νικητές.

Οι ομάδες που έχουν διακριθεί στις 4 κατηγορίες (Σωματεία Δρομέων, Ανδρών, Γυναικών και Μικτές ομάδες) έχουν επιλέξει την οικονομική ενίσχυση του Funraising Charity Foundation, S’agapo Children’s Foundation, Μέλαθρο Αγωνιστών ΕΟΚΑ, Παγκύπριος Σύνδεσμος Παιδιών με Καρκίνο και Συναφείς Παθήσεις “Ένα Όνειρο, Μια Ευχή”, Καραϊσκάκειο Ίδρυμα και Ίδρυμα Μαργαρίτας Λιασίδου.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε και παιδικός ατομικός αγώνας δρόμου 400 μέτρων, στον οποίον συμμετείχαν περίπου 70 παιδιά.

Στο χώρο της Πλατείας Πανεπιστημίου (ανάμεσα στα κτίρια της Πρυτανείας και της Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου), λειτούργησε έκθεση με περίπτερα των χορηγών και προϊόντων αθλητισμού.

Μέγας χορηγός της εκδήλωσης ήταν ο ΟΠΑΠ Κύπρου. Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν επίσης η Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου, η ναυτιλιακή εταιρεία Bernhard Schulte Shipmanagement (BSM), η Sunny Seekers Hotels, η RGC Roussos Group of Companies, το τυπογραφείο Scritto Graffito, CYTA, Πολυκλινική Υγεία, ΚΕΟ-Άγιος Νικόλαος. Οι σκυτάλες του αγώνα ήταν χορηγία της Muskita Aluminium Industries Ltd.

Χορηγία έχουν προσφέρει επίσης οι εταιρείες Coffee Island, Γαλακτοβιομηχανία ΖΗΤΑ, Albatross, Τrust Insurance, Garmin Cyprus, Deluc Farm, Αρτοποιεία Sunfresh και η Party Guide Event Equipment.

Χορηγοί επικοινωνίας του αγώνα ήταν το ΡΙΚ, η Εφημερίδα Πολίτης, το Κανάλι 6 και Λεμεσός Blog. Επίσημος ραδιοφωνικός σταθμός ο Choice Fm, Klik FM και RUSSIAN HIT FM.

Η εκδήλωση υποστηρίζεται από το Μαραθώνιο Λεμεσού και τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending