fbpx

Δες τι πρέπει να προσέξεις πριν πας σε κάποιο σεμινάριο!

Τα τελευταία χρόνια υπάρχει μια αυξημένη προσφορά και ζήτηση σεμιναρίων. Τα σεμινάρια απευθύνονται κυρίως σε επαγγελματίες αλλά και σε φοιτητές με στόχο την απόκτηση γνώσεων και μιας πιστοποίησης, η οποία μπορεί να προστεθεί στο βιογραφικό.

Οι δύο κύριες κατηγορίες σεμιναρίων είναι τα μόνο-επιχειρησιακά (in-house), τα οποία οργανώνονται για μια επιχείρηση και τα ανοιχτά (open), τα οποία απευθύνονται στο ευρύ κοινό και κρύβουν κάποιες παγίδες:

1
Curriculum

Πολλές φορές ο τίτλος του σεμιναρίου μπορεί να ακούγεται ενδιαφέρον, αλλά να είναι παραπλανητικός. Μη διστάσετε να διαβάσετε τη θεματολογία και να επικοινωνήστε με τους οργανωτές για περισσότερες πληροφορίες.

2
Επιχορήγηση

Βεβαιωθείτε πως το σεμινάριο είναι επιχορηγημένο από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού και αν δικαιούστε επιχορήγηση. Εκτός από επιμόρφωση, μπορείτε να εξοικονομήσετε ένα σεβαστό ποσό.

3
Ομιλητής

Τα επαγγελματικά σεμινάρια απευθύνονται σε επαγγελματίες και οι ομιλητές θα ήταν καλό να έχουν πραγματική εμπειρία πάνω στο θέμα. Μάθετε περισσότερα για τον ομιλητή, κοιτάξτε το βιογραφικό. Ίσως να είναι μια καλή ευκαιρία να διευρύνετε τον κύκλο των Δημόσιων Σχέσεων σας.

4
Οργανωτής

Υπάρχουν τρεις κατηγορίες οργανωτών: οι ελεύθεροι επαγγελματίες, τα εκπαιδευτικά κέντρα και οι οργανισμοί. Η κάθε κατηγορία έχει τη δική της δυναμική, οργάνωση και εκπαιδευτικό υπόβαθρο. Ενημερωθείτε από το περιβάλλον σας για την ποιότητα και τον επαγγελματισμό καθενός οργανωτή.

5
Χρόνος και Τοποθεσία

Δώστε σημασία στη διάρκεια και τις ημερομηνίες των σεμιναρίων, ώστε να βεβαιωθείτε πως μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρο το σεμινάριο απερίσπαστοι. Τέλος, η τοποθεσία των διαλέξεων είναι εξίσου σημαντική, μάθετε την ακριβή τοποθεσία του σεμιναρίου για να μη βρεθείτε σε διαφορετική πόλη ή ξενοδοχείο.


Το American College έχει πολυετή εμπειρία στην οργάνωση επαγγελματικών σεμιναρίων με γνωστούς ομιλητές. Οι εγκαταστάσεις του Κολλεγίου περιλαμβάνουν σύγχρονες αίθουσες διδασκαλίας, υπολογιστές τελευταίας τεχνολογίας και καφετέρια με μαγευτική θέα. Στο τρέχον διάστημα το American College διοργανώνει τρία σεμινάρια με μεγάλη παράδοση.

· Αντιμετώπιση Παραπόνων

· Τεχνικές Πωλήσεων

· Χρήση Υπολογιστή για ηλικίες άνω των 35

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 22661122 ή να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Κολλεγίου www.ac.ac.cy

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending