fbpx

5 πράγματα που δεν ξέρεις για την εμφάνιση της Φουρέιρα στη Eurovision!

Πόσο sexy μπορεί να γίνει μια εμφάνιση για την Eurovision; Πόσο τέλεια μπορεί να είναι μια χορογραφία; Και όμως τις απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα, μας τα έδωσε η Ελένη Φουρέιρα στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision, με το τραγούδι Fuego!

Έδωσε το 100% του εαυτού της και αυτό ήταν κάτι που φάνηκε στη σκηνή! Ξεσήκωσε όλο τον κόσμο που πήγε να απολαύσει από κοντά τον διαγωνισμό τραγουδιού, αλλά και το κοινό που παρακολουθούσε από το σπίτι.

Παρ’ όλα αυτά είμαι σίγουρη ότι ίσως να μη γνωρίζεις όλα όσα έχουν να κάνουν με το τραγούδι, αλλά και την εμφάνιση της Κύπρου στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision.

Δες ποια είναι εδώ: 

1
Το Green Room ξεσηκώθηκε

Κατά τη διάρκεια του τραγουδιού, όλοι οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι σηκώθηκαν, χόρευαν και τραγουδούσαν (όχι με τα σωστά lyrics, βλ. 0.52 ????). Ο ενθουσιασμός ήταν φανερός νομίζω και αυτό μας κάνει να νιώθουμε ακόμα μεγαλύτερη σιγουριά για τον τελικό!

2
Τα ρούχα 

Την ολόσωμη φόρμα δημιούργησε ο Βρεττός Βρεττάκος και δημιουργήθηκε με 590,000 κρύσταλλα Swarovski στα χρώματα που παραπέμπουν στη φωτιά #fuego.

Η ίδια δήλωσε όταν ρωτήθηκε ότι δεν ένιωσε καθόλου αμήχανα με τα ρούχα που φορούσε και ότι ήταν πολύ άνετα για την χορογραφία.

3
Η αντίδρασή της μόλις πέρασε στον τελικό της Eurovision

Αυτό ήταν το live video που ανέβασε η Φουρέιρα στο Instagram της μόλις ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα ότι η Κύπρος περνά στον τελικό. Τα αισθήματα χαράς και συγκίνησης ήταν φανερά στο πρόσωπό της.

4
Το Fuego έχει τραγουδήσει και η Έλενα Παπαρίζου

H Έλενα Παπαρίζου είχε τραγουδήσει πριν από την Ελένη Φουρέιρα το Fuego. Πολλοί είναι αυτοί που είπαν ότι το τραγούδι γράφτηκε για να πάει στη Eurovision η Παπαρίζου, όμως αυτή αρνήθηκε.

Παρ’ όλα αυτά, η Ελένη Φουρέιρα, είπε πως είναι μεγάλο γούρι που προηγουμένως το είχε τραγουδίσει η Παπαρίζου, αφού το 2004 πήρε την πρωτιά στη Eurovision για την Ελλάδα!

5
Η Νikkie Tutorials στηρίζει Κύπρο

Η γνωστή YouTuber Νikkie Tutorials με 10 εκατομμύρια followers στο Instagram και σχεδόν 10 εκατομμύρια subscribers στο YouTube, ανέβασε χθες στα stories της ότι είναι μεγάλη fan της Φουρέιρα και του Fuego.

Eπίσης καλούσε όλους τους followers της να ψηφίσουν Κύπρο! Αν ψηφίσει έστω και το ένα τέταρτο από τους followers της, το Fuego, σίγουρα θα βγούμε πρώτοι! ????

Εμείς πάντως δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε καλή επιτυχία
στην Ελένη Φουρέιρα! 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending