fbpx

5 tips για να φαίνεται το outfit σου πιο ακριβό απ’ ότι είναι!

Κάθε fashion girl που αγαπάει τη μόδα και ακολουθεί τα τελευταία trends μπορεί να είναι stylish χωρίς να ξοδέψει πολλά χρήματα!

Αν και εσύ λοιπόν ψάχνεις έξυπνους τρόπους να είσαι κομψή και να κάνεις το outfit σου να φαίνεται πιο ακριβό από αυτό που είναι τότε βρίσκεσαι στο σωστό άρθρο!

Με 5 απλά tips μπορείς να απογειώσεις ένα οικονομικό σύνολο σε λαμπερό look!

Δες πιο κάτω:

1
Μονοχρωμία

Το monochrome outfit δίνει την αίσθηση ότι φοράς ακριβά κομμάτια! Ντύσου με ρούχα του ίδιου χρώματος και θα δείχνεις αμέσως πιο chic. Μη φοβηθείς να φορέσεις τολμηρά χρώματα όπως κόκκινο, πράσινο ή lilac όπως η Aimee Song!

2
Καλή ποιότητα

Δώσε σημασία στο υλικό των ρούχων σου. Πρόσεξε να μην είναι υφάσμα που τσαλακώνεται εύκολα ή που μπορεί να χαλάσει με λίγες πλύσεις. Η καλή ποιότητα υφάσματος θα δώσει την εντύπωση ότι το outfit σου είναι πιο ακριβό!

3
Σωστό size

Φρόντισε να παίρνεις το σωστό size για σένα. Είναι πολύ σημαντικό να φοράς ένα κομμάτι στο μέγεθος σου γιατί έτσι αναδεικνύεις το σώμα σου, αλλά και το σύνολό σου!

4
Σωστή περιποίηση

Ακόμα και αν τα ρούχα σου είναι low-cost, μπορείς να τα αναδείξεις όταν είσαι εσύ περιποιημένη! Με την κατάλληλη περιποίηση για τον τύπο της επιδερμίδας σου και το μακιγιάζ που σου ταιριάζει, το σύνολο σου ολοκληρώνεται.

5
Accessories 

Τα αξεσουάρ είναι τόσο σημαντικά όσο είναι και τα ρούχα στο outfit σου! Μια ζώνη στη μέση, μια statement τσάντα, ένα ζευγάρι edgy sunglasses και μερικά μίνιμαλ κοσμήματα θα τελειοποιήσουν το σύνολο σου κάνοντας το να φαίνεται πιο ακριβό!

Εσύ ποιο tip θα εφαρμόσεις από τα πιο πάνω;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending