fbpx

Αυτές είναι οι 5 top σειρές που θα θες να βλέπεις από αυτόν τον μήνα!

Η σκληρή περίοδος των εξετάσεων έχει πλησιάσει, γι’ αυτό είναι αρκετά δίκαιο να αφιερώσουμε λίγο χρόνο για χαλάρωση από τις συστηματικές μελέτες και να παρακολουθήσουμε τα νέα επεισόδια σειρών που θα κυκλοφορήσουν αυτόν τον μήνα.

Εδώ είναι οι top 5 σειρές που αναμένω να δω και πιστεύω πως κι εσύ θα ενδιαφερθείς να τις παρακολουθήσεις, πριν ή κατά τις εξετάσεις.

Δες τις πιο κάτω:

 

1
Safe – 10/05

Η σειρά Safe είναι βασισμένη στο μυθιστόρημα του Harlan Coben, με πρωταγωνιστή τον Τομ (Michael C. Hall, Dexter), έναν χειρούργο και χήρο πατέρα δύο έφηβων κοριτσιών, που ανακαλύπτει σκοτεινά μυστικά για τους συγγενείς και φίλους του μετά την εξαφάνιση της κόρης του.

Θα είναι μια μίνι-σειρά που με 8 επεισόδια, παραγωγής του Netflix.

Δες το τρέιλερ εδώ:

2
Patrick Melrose – 12/5

Η σειρά περιγράφει τη ζωή ένος αριστοκρατικού playboy, που μεγάλωσε σε μια πλούσια οικογένεια, αλλά είχε μια πολύ τραυματική παιδική ηλικία, λόγω της κατάχρησης του πατέρα του. Τώρα, είναι στην προσπάθεια του να ξεπεράσει τα τραύματα του παρελθόντος.

Ο Benedict Cumberbatch (Sherlock, Doctor Strange) θα πρωταγωνιστεί ως Πάτρικ Μέλροζ και επίσης θα συντελέσει στον κύκλο της σειράς.

Δες το τρέιλερ εδώ:

https://youtu.be/JQh36eStMqk

3
13 Reasons Why – 18/5

Οι ηχογραφίσεις ήταν μόνο η αρχή. Μια από τις πιο διάσημες σειρές επιστρέφει με τον 2ο κύκλο για να συνεχίσει την ιστορία της Χάνας.

Ο πρώτος κύκλος επικεντρώθηκε στους 13 λόγους για τους οποίους αυτοκτόνισε η Χάνα, υπό μορφή ηχογραφήσεων, που δόθηκε στον συμμαθητή της, τον Κλέϊ. Οι πρωταγωνιστές Dylan Minnette και Katherine Langford επιστρέφουν για να δώσουν μια άλλη οπτική στα γεγονότα.

Δες το τρέιλερ εδώ:

4
Picnic at Hanging Rock – 25/5

Αναπτύσσεται μια σειρά μυστηρίων που βασίζονται στο μυθιστόρημα της Joan Lindsay, σχετικά με τρεις μαθήτριες και την καθηγήτρια που εξαφανίζονται την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το 1900. Πώς η έρευνα θα επηρεάζει τις ζωές τον εμπλεκόμενων;

Ακόμη μια μίνι σειρά, με πρωταγωνίστρια τη Natalie Dormer (Game of Thrones).

Δες το τρέιλερ εδώ:

5
America’s Got Talent – 29/5

Αν θες reality show, το γνωστό σόου επιστρέφει για την αναζήτηση νέων ταλέντων. Ο Simon Cowell, η Mel B, η Heidi Klum και ο Howie Mandel επιστρέφουν ως κριτές για τον 13ο κύκλο.

Ποια από τις πιο πάνω σειρές θα θες να ξεκινήσεις σύντομα; 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending