fbpx

5 καταστάσεις που θα ζήσουμε (τζιαι φέτος) τη βραδιά του τελικού της Eurovision!

Η νύχτα της Eurovision πλησιάζει… Δεν ξέρω αν ασχολείσαι με τούτον τον διαγωνισμό, αλλά σίουρα κάτι εν να άκουσες.

Ειδικά φέτος, ούλλοι συζητούν για τη συμμετοχή μας με τη Φουρέιρα, αλλά τζιαι το πού εν να κάμουμε τη Eurovision του χρόνου, αφού φέτος είμαστε στα φαβορί. 

Ας δούμε όμως 5 καταστάσεις που επικρατούν την μεγάλη βραδιά της Eurovision:

1
Μεγάλη προετοιμασία… στο σπίτι

freepik.com

Είναι η νύχτα της Eurovision! Θέλει μεγάλη ετοιμασία (εν τζιαι γίνεται τζιαι κάθε μέρα). Ίσως να είσαι στην ομάδα των ανθρώπων που ετοιμάζουνται με την παρέα για μια ξεχωριστή βραδιά στο σπίτι. Σκέφτεστε: “Εν η Eurovision παιθκιά“!

Θα κανονίσεις να κάμεις τα ψώνια σου, να μεν λείπει τίποτε που σπίτι. Που μπύρες, σε γλυκά, ακόμα τζιαι σε σίταρους. Εν να βάλεις το κανάλι της Eurovision που τις 19:00 τζιαι θα κάμεις την τέλεια νύχτα στο σπίτι… Θα γίνει χαμός.

2
Μεγάλη προετοιμασία… κάπου έξω

Freepik.com

 

Ναι όντως, εν η Eurovision, εν θα μείνεις έσσω! Μπορεί να είσαι που τα άτομα που εν να κανονίσεις που γρήγορα τι θα κάμεις τη νύχτα. Να πάεις σε καμιά pub, μια καφετέρια, ο,τιδήποτε τέλος πάντων, εκτός που σπίτι. Εν να τη δείχνει παντού έτσι τζιαι αλλιώς (αφού είπαμε, καρτερούμε τη νίκη).

Για μια παρέα, όπως τη δική σου, εν ακόμα μια αφορμή να φκεις, να κάμεις κάτι, να πάεις κάπου, γιατί απλά εν η EurovisionΌι πως τις άλλες μέρες κάθεσαι έσσω, αλλά εκατάλαβες! Να μεν σου πω ότι μπορεί να κάμεις τζιαι την κράτηση σου κάπου, άμπα τζιαι πάεις τζιαι εν εχει τόπο να κάτσεις.

3
Όχι και ιδιαίτερο ενδιαφέρον…

Freepik.com

Εν θα λείπουν που την παρέα σου όμως τα άτομα που εν εδιαφέρονται τζιαι τόσο για τούτη την Eurovision – ίσως να είσαι τζιαι εσύ ένας από αυτούς. Θα είσαι μαζί τους, θα πάεις σπίτι τους, θα πάεις κάπου που εν να παν να τη δουν, θα πάεις να φάεις, επειδή εν να έχει φαΐ, αλλά εν τζιαι πολλοασχολείσαι με τούτο τον διαγωνισμό.

Κάθεσαι τζιαμέ, θωρείς γυρώ-γυρώ – αν δεν ποτζιοιμηθείς φυσικά τζιαι ξυπνήσουν σε που εν να δώκει η Ελλάδα το 12άρι της Κύπρου, ή ακόμα που εν να μπούμε μες στην τριάδα!

Ντάξει, εν τζιαι είσαστε τζιαι ούλλοι το ίδιο. Ο καθένας έχει τα δικά του ενδιαφέροντα. Είσαστε μια παρέα όμως, ακόμα τζιαι εσύ που εν πολλοενδιαφέρεσαι.

Εν να μείνεις έσσω; Εν να αντέξεις μια νύχτα για χάρη της Eurovision.

4
Η πλευρά των μαθητών/φοιτητών…

Freepik.com

Κακά τα ψέματα, αν είσαι μαθητής/φοιτητής, η Eurovision είναι μια αφορμή να βρεθείτε έτσι αγόρια τζιαι κορούες έναν τόπο για τον τελικό.

Ξέρεις εν τραγούδια, άμαν μαζευτείτε ούλλοι μαζί, τραβά σας τούτος ο διαγωνισμός. Το κάθε τραγούδι έχει το δικό του σκηνικό, τα δικά του χρώματα τζιαι τα δικά του παράξενα, αναλόγως της χώρας.

Άσε που τζιαι εσύ με την παρέα σου πιστεύκετε πιο πολλά στη χώρα μας, τζιαι κάθε χρόνο πιστεύκετε την καλύτερη θέση για την Κύπρο μας!

5
Κανένα ενδιαφέρον…

Άφησα τελευταίο το κομμάτι των ατόμων, όπως π.χ. εσένα, που κάτι εν να άκουσες για τη Eurovision, αλλά πραγματικά εν την βρίσκεις καθόλου ενδιαφέρουσα. Εν καταλάβεις γιατί ούλλοι μιλούν για τούτον τον διαγωνισμό. Για εσένα νομίζω εν έχει action τούτο ούλλο – “εν ούλλα στημένα“.

Δεν μπορεί να συγκριθεί με τον τελικό του Champion League που κοντεύκει. Να μεν σου πω ότι εν μπορεί να συγκριθεί ούτε με το έργο που δείχνει στην τηλεόραση τζιείνη την ώρα, (ακόμα τζιαι αν είναι η 2η φορά που το θωρείς).

Εταυτίστηκες με κάτι που τα πιο πάνω; Να περάσεις τέλεια τη νύχτα της Eurovision, τζιαι αν δεν ασχοληθείς, κάπου εν να ακούσεις τα αποτελέσματα, (εν το γλιτώνεις)! 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending