fbpx

Αυτός είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να φτιάξεις το δικό σου gaming computer!

Αν θες να “χτίσεις” το ιδανικό gaming computer, πρέπει να ξέρεις τι ακριβώς χρειάζεσαι και να επιλέξεις κομμάτι-κομμάτι τα parts που θα αγοράσεις! Αν είσαι έμπειρος gamer και έχεις περάσεις ξανά αυτή τη διαδικασία λογικά ξέρεις πού να κινηθείς. Αν όμως είσαι νέος gamer σίγουρα χρειάζεσαι μια καθοδήγηση!

Όποιος τύπος gamer και να είσαι, η Bionic Electronics σε διευκολύνει γιατί στη σελίδα της μπορείς να βρεις όσα χρειάζεσαι, χωρισμένα ανά κατηγορία για να κάνεις τις επιλογές σου εύκολα και με έκπτωση 10% μέχρι την Κυριακή 9/6!

Επίσης, η ομάδα της Bionic σε Λευκωσία, Λεμεσό και Πάφο μπορεί να σε καθοδηγήσει κατάλληλα, ώστε να κάνεις τις πιο καλές επιλογές ανάλογα με τις απαιτήσεις και το budget σου!

Οι επιλογές σου θα καθορίσουν τη δυναμικότητα του computer σου και την gaming εμπειρία που θα απολαμβάνεις!

Πιο κάτω μπορείς να δεις ανά κατηγορία τα parts που είναι απαραίτητα για το gaming computer σου:

1
Computer Case

Η επιλογή ενός καλού computer case παίζει σημαντικό ρόλο, καθώς σχετίζεται με τα υπόλοιπα computer parts που θα μπορείς να βάλεις μέσα, ακόμη και σε μεταγενέστερο στάδιο σε περίπτωση που θέλεις να κάνεις κάποιο upgrade. Επίσης είναι σημαντικό να τη διαπερνά η σωστή ροή αέρα για να κρατά τον υπολογιστή σε καλή θερμοκρασία καθώς παίζεις.

2
Motherboard

Η αγορά motherboard είναι μια από τις σημαντικότερες αποφάσεις σε κάθε υπολογιστή και ειδικά σε ένα gaming computer. Πρέπει να αποφύγεις λάθος επιλογή, γιατί μετά ίσως έχεις σοβαρό πρόβλημα.

Η motherboard είναι η βάση του υπολογιστή και από αυτήν εξαρτάται ποια μοντέλα επεξεργαστών θα μπορείς να βάλεις, τι είδους RAM, μέχρι πόση συνολική μνήμη  κτλ. Για το λόγο αυτό είναι απαραίτητο να κάνεις μια πολύ καλή επιλογή κι ας δώσεις κάποια χρήματα παραπάνω.

3
Graphic Card

Ακόμα μια σημαντική και κάποιες φορές δύσκολη απόφαση είναι η κάρτα γραφικών, καθώς σχετίζεται σε πολύ μεγάλο βαθμό με τη χρήση που θα κάνεις στον υπολογιστή, με τα παιχνίδια που θα παίζεις, βασικά με τι τύπος gamer είσαι. Πάντως οτιδήποτε έχει να κάνει με κίνηση και ταχύτητα προϋποθέτει μια πολύ καλή κάρτα γραφικών.

4
Power Supply

Όταν δημιουργείς ένα σταθερό υπολογιστή, έχεις την ευθύνη για τη σωστή τροφοδοσία του, δηλαδή την επιλογή του σωστού power supply. Εφόσον ξέρεις τα υπόλοιπα parts του υπολογιστή που φτιάχνεις, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα online PSU Calculator για να σε βοηθήσει ποιο power supply να επιλέξεις, ή πολύ απλά μπορείς να μιλήσεις με την ομάδα της Bionic για να σε καθοδηγήσει κατάλληλα.

5
RAM

Μπορεί σε ένα κανονικό computer η ψηλή μνήμη RAM να είναι πολυτέλεια, σε ένα gaming computer όμως είναι βασική προϋπόθεση και δεν πρέπει να την αψηφήσεις αν δεν θες ο υπολογιστής σου να “κολλά” με το παραμικρό καθώς παίζεις. Μια μνήμη RAM 8GB είναι συνήθως ιδανική για gaming.

Βρες ΕΔΩ όλα τα PC parts με έκπτωση 10% μέχρι τη Κυριακή 17/6! #BionicgamingweekX2

6
CPU

Ένας καλός επεξεργαστής, μια καλή RAM και ένα καλό Motherboard συνθέτουν το τρίπτυχο της επιτυχίας για ένα gaming computer. Οι επιλογές για CPU είναι ανάμεσα σε Intel i7 ή AMD Ryzen 7. Με αυτούς θα έχεις μια πολύ καλή gaming εμπειρία χωρίς κολλήματα και καθυστερήσεις.

7
SSD και HDD

Κεφάλαιο δίσκοι. Ίσως η πιο ξεκάθαρη επιλογή. Θες έναν καλό δίσκο SSD για πιο γρήγορη λειτουργία, ο οποίος κοστίζει και περισσότερα, και χρειάζεσαι τουλάχιστον ένα HDD για να έχεις περισσότερο χώρο για αποθήκευση.

8
Watercoolers

Ίσως το πιο υποτιμημένο εξάρτημα αλλά συνάμα και ένα από τα πιο σημαντικά για τη διάρκεια ζωής του computer σου. Ένα σωστό watercooler σε συνδυασμό με τη σωστή θήκη (computer case) μπορούν να συμβάλουν στην ομαλή λειτουργία του computer σου, αφού είναι υπεύθυνα να ψύξουν το σύστημα και να το διατηρούν στη σωστή θερμοκρασία.

9
Monitor

Αν το παιχνίδι σου κολλάει και δεν έχεις τόσο καθαρή εικόνα όσο θα ήθελες, η αιτία είναι η οθόνη σου. Ένα από τα πιο συχνά λάθη είναι να χρησιμοποιούνται τηλεοράσεις για οθόνες σε gaming computers. Αυτό σε καθιστά noob σε ορολογία gaming και πρέπει να το αλλάξεις, και να επιλέξεις μια πολύ καλή οθόνη για να αναβαθμίσεις την εμπειρία σου.

Βρες ΕΔΩ όλα τα PC parts με έκπτωση 10% μέχρι την Κυριακή 9/6 και φτιάξε το δικό σου gaming computer! #BionicgamingweekX3

Computer parts that suit your needs and with a 10% discount is our new addition to the #BionicGamingWeekX3 offers. A…

Posted by Bionic Electronics on Monday, 27 May 2019

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending