fbpx

To Hilton Park αγκαλιάζει τις μητέρες!

Μια ξεχωριστή μέρα για τις πιο ξεχωριστές γυναίκες, τις μητέρες, προσφέρει το ξενοδοχείο Hilton Park της Louis Hotels. Το Hilton Park δείχνει την ευαισθησία του αλλά και την ευγνωμοσύνη που πρέπει να δείχνουν όλοι απέναντι στις μητέρες. Όσες μαμάδες θα βρεθούν την Κυριακή 13 Μαΐου, Μέρα της Μητέρας, στο Hilton Park θα νιώσουν την ζεστασιά και την αναγνώριση που τους αρμόζει.

Με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα της Γυναίκας, το Hilton Park θα προσφέρει ειδικά κεράσματα και στο Lobby του ξενοδοχείου το απόγευμα και τη νύχτα και κατά τη διάρκεια του προγεύματος. Παράλληλα, θα προσφέρονται σε όλους welcome drinks – λεμονάδα και τριαντάφυλλο – τα οποία θυμίζουν σε όλους την φροντίδα της κυπρίας μάνας. Τόσο το lobby όσο και το Sana Hiltonia Spa θα διακοσμηθούν με ευχετήριες κάρτες για τις μαμάδες δίδοντας έτσι ένα κλίμα ζεστασιάς.

Τέλος δύο τυχερές μητέρες, μέσω ενός διαγωνισμού που θα αναρτηθεί στο Facebook θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν ένα μασάζ και ένα διήμερο στο ξενοδοχειο.

Η Louis Hotels, αντιλαμβάνεται την ευθύνη που έχει απέναντι σε ένα τόσο σημαντικό μέλος της κυπριακής κοινωνίας προσφέροντας στην μητέρα την αναγνώριση που της αξίζει.

Σχετικά με τη Louis Hotels

Η Louis Hotels είναι ένας από τους πρωταγωνιστικούς ξενοδοχειακούς ομίλους της νοτιοανατολικής Μεσογείου. Από το 1942 μέχρι σήμερα, σε μια μακρά αναπτυξιακή πορεία, διαχειρίζεται 24 ξενοδοχεία 4 και 5 αστέρων σε 6 από τις ομορφότερες τοποθεσίες της Κύπρου και των ελληνικών νησιών, φιλοξενώντας κάθε χρόνο εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες στις 13.000 κλίνες, απασχολώντας 2000 καταρτισμένους εργαζόμενους και έχοντας ετήσιο κύκλο εργασιών πάνω από 140 εκατομμύρια ευρώ.

Τα τελευταία χρόνια η Louis Hotels έχει επενδύσει σημαντικά ποσά σε ξενοδοχεία υψηλών προδιαγραφών και στο καινοτομικό μοντέλο του ultra all inclusive, συμβάλλοντας στην αναβάθμιση της εικόνας των χωρών ως ποιοτικών προορισμών αλλά και στη βελτίωση του τουριστικού προϊόντος τους. Ανήκει στον Όμιλο Louis.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending