fbpx

Αυτή είναι η νέα ταινία “Solo: A Star Wars Story” που πρέπει να δεις αυτό τον μήνα!

Αυτό το καλοκαίρι δεν θα μοιάζει με κανένα άλλο! Ένα από τα πιο αγαπημένα franchise όλων των εποχών, το Star Wars, επιστρέφει με το “Solo: A Star Wars Story”!

Κατά τη διάρκεια μιας περιπέτειας σε έναν σκοτεινό εγκληματικό υπόκοσμο, ο Han Solo γνωρίζει τον μελλοντικό του συγκυβερνήτη, Chewbacca και συναντά τον Lando Calrissian χρόνια πριν να ενταχθεί στην Rebellion.

Το Solo είναι τοποθετημένο χρονικά πριν από τα γεγονότα του “Rogue One” (2016), αλλά και του “A New Hope” (1977) παρουσιάζοντας μας τις περιπέτειες του νεαρού Han Solo και πώς έγινε ο άνθρωπος που γνωρίσαμε στη φημισμένη σειρά ταινιών επιστημονικής φαντασίας.

Τη σκηνοθεσία του “Solo: A Star Wars Story” ανέλαβε ο Ron Howard, σκηνοθέτης ανάμεσα σε άλλα των εξαιρετικών “A Beautiful Mind”, “Cinderella Man” και “Rush”, ενώ πρωταγωνιστούν οι Alden Ehrenreich (Han Solo), Woody Harrelson (Tobias Beckett) και Emilia Clarke (Qi’Ra).

Ο Alden Ehrenreich μάλιστα συναντήθηκε με τον Harisson Ford, που υποδύθηκε τον Han Solo στο πρώτο Star Wars: Episode IV – A New Hope, με τον πασίγνωστο ηθοποιό να δίνει τις συμβουλές του για να κατανοήσει ο Ehrenreich καλύτερα το ρόλο του.

Η ταινία αναμένεται να κάνει παγκύπρια πρεμιέρα στους κινηματογράφους K-Cineplex στις 24 Μαΐου 2018.

Θες περισσότερα κινηματογραφικά νέα αλλά και τις υπόλοιπες προβολές των K-Cineplex; Δες τα ΕΔΩ!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending