fbpx

Τα όνειρα του Αναστάσιου Νικάνδρου για το ποδόσφαιρο πάνε μακριά!

Ο Αναστάσιος Νικάνδρου, ο Τάσος όπως τον ξέρουν οι φίλοι του, είναι ένα από εκείνα τα χιλιάδες παιδιά που ονειρεύονται να κάνουν επαγγελματική καριέρα ως ποδοσφαιριστής.

Η 13η Μαΐου 2018 είναι σίγουρα μια ημερομηνία που δεν θα ξεχάσει ποτέ, αφού στα 18 του πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στη Α’ Κατηγορία!

Αγωνίστηκε στο κέντρο της άμυνας με τη φανέλα της ΑΕΚ Λάρνακας, στην οποία ανήκει, εναντίον της ΑΕΛ για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ζητήσαμε από τον Τάσο να μας παραχωρήσει μια συνέντευξη. Παρακάτω μπορείς να δεις όλα όσα μας είπε:

 

Τάσο, γεια σου. Καταρχάς, πώς ξεκίνησες να ασχολείσαι με το ποδόσφαιρο;

Δεν θυμάμαι πώς ακριβώς ξεκίνησα να ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο, θυμάμαι όμως να κάνω τα πρώτα μου βήματα σε μια ακαδημία (Socatos) για μικρά παιδιά που μαθαίναμε τα βασικά! Το σίγουρο είναι πως η αγάπη μου για το ποδόσφαιρο είναι τεράστια!

aek.com.cy
Πρόσφατα έκανες ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα της ΑΕΚ. Μέχρι πού θέλεις να φτάσεις, ποιο είναι το μεγαλύτερο σου όνειρο όσο αφορά το ποδόσφαιρο;

Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα! Ήταν μια μέρα ξεχωριστή και ελπίζω να έχει και συνέχεια! Όλοι οι κόποι της χρονιάς ανταμείφθηκαν με τον καλύτερο τρόπο.

Έκανα ένα μεγάλο βήμα όμως χρειάζεται αρκετή δουλειά εντός και εκτός γηπέδου για να πάρω περισσότερες ευκαιρίες. Οι στόχοι μου είναι μεγάλοι, να αγωνιστώ επαγγελματικά. Δεν θα έλεγα ποτέ όχι σε μια ευκαιρία να αγωνιστώ στην Αγγλία!

Ποιος ποδοσφαιριστής είναι το πρότυπο σου;

Ο Laurent Koscielny της Arsenal!

facebook.com/tasosgunner
Ποιο είναι το μεγαλύτερο κέρδος που πήρες μέχρι σήμερα από την ενασχόληση σου με τον αθλητισμό;

Το μεγαλύτερο κέρδος είναι η πειθαρχία και ο σεβασμός! Μέσα από τον αθλητισμό έμαθα να σέβομαι τους αντιπάλους και τους συμπαίκτες μου. Έμαθα ακόμη να μην τα παρατώ και να προσπαθώ για το καλύτερο!

Υπάρχει κάποια συμβουλή, κάποιο μότο που να ακολουθάς στην καριέρα σου;

Ταπεινά, σκληρή δουλειά και υπομονή! Να μαθαίνω από τα λάθη μου και να προσπαθώ κάθε φορά για το καλύτερο!

Ευχαριστούμε τον Τάσο και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο μέλλον!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending