fbpx

5 trends στα νύχια που σου προτείνουμε να δοκιμάσεις το καλοκαίρι!

Παραδέξου το ότι κάθε καλοκαίρι έχεις ανεβασμένη διάθεση και θέλεις να πειραματίζεσαι ακόμα περισσότερο με τα νύχια σου! Θέλεις να είναι κομψά, αλλά και ταυτόχρονα παιχνιδιάρικα.

Τα έντονα χρώματα ίσως να μην τα προτιμάς, και καλά κάνεις αφού δεν είναι ανάμεσα στα trends. Συνεχίζουν να πρωταγωνιστούν και φέτος τα παστέλ χρώματα, μόνο που δε θα είναι τόσο απλά όπως έχουμε συνηθίσει!

Οι λεπτομέρειες σε έντονους χρωματισμούς θα κάνουν τη διαφορά στα νύχια σου. Φέτος τα μικρά σχεδιάκια κάνουν δυναμικό comeback!

Δες ποια είναι τα φετινά nail trends για το καλοκαίρι: 

1
Dot nails

Επέλεξε σαν βάση σου το nude χρώμα και κάνε dots με πιο έντονα και σκούρα χρώματα για να φαίνεται η αντίθεση! Φόρεσε όσα περισσότερα χρυσά δαχτυλίδια θέλεις και θα είσαι super stylish!

2
Holographic nails

Αυτό και αν είναι καλοκαιρινό trend! Κάνε τα νύχια σου με αυτή την τάση και θα κλέψεις τις εντυπώσεις. Ειδικά όταν πέφτει πάνω το φως του ήλιου και αλλάζει χρώματα θα ενθουσιαστείς!

Είναι προτιμότερο αυτό το trend να το κάνεις αν έχεις πιο κοντά νύχια, για να μην είναι κάτι πολύ έντονο. Είναι καλύτερα να εστιάζουν πάντα στο γενικό σύνολο της εικόνας σου, και όχι στα νύχια σου!

3
Nude nails

Επέλεξε ένα off white, ένα nude ή μαύρο χρώμα για τα νύχια σου που ταιριάζει απίστευτα με το μαύρισμα που θα αποκτήσεις τώρα το καλοκαίρι! Να θυμάσαι πάντα ότι όταν κάνουμε μονόχρωμα τα νύχια μας στα χέρια είναι καλύτερα να κάνουμε το ίδιο χρώμα και στα πόδια.

4
Gingham lovers

Ποιος είπε ότι το gingham print μπορούμε μόνο να το επιλέγουμε στα ρούχα; Όταν κάτι είναι η τάση της εποχής το βλέπεις παντού, ακόμα και στα νύχια! Είναι ένα πολύ παιχνιδιάρικο trend που νομίζω θα επιλέξουν πολλά κορίτσια φέτος!

5
Clear νύχια με σχέδιο

Η τελευταία τάση που θα δεις να επιλέγουν πολλά κορίτσια είναι τα clear νύχια με έντονα σχέδια πάνω. Αν δεν είσαι fan των σχεδίων (ούτε εγώ είμαι ????) για σχέδιο προτίμησε να προσθέσεις γράμματα πάνω στα νύχια σου! Είναι πολύ ωραία ιδέα και θα εντυπωσιάσεις!

Eσύ ποιο από αυτά τα nail trends θα κάνεις πρώτα;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending