fbpx

Αυτές οι 5+1 μεγάλες ομάδες δεν ξέρουν τι είναι υποβιβασμός στη Β’ Κατηγορία!

Μια από τις ειδήσεις που θα μπορούσε να κρατήσει κάποιος από τη περσινή σεζόν είναι ο υποβιβασμός του Hamburg.

“Τόσα ρεκόρ η City, εκπληκτικός ο Salah, η Barca πήγε αήττητη σχεδόν σε ολόκληρο το πρωτάθλημα και θα ασχοληθώ με το Hamburg που υποβιβάστηκε;” θα μπορούσες να ρωτήσεις και όχι άδικα.

Έλα όμως που η πρωταθλήτρια Ευρώπης 1983 ήταν μια από τις 5 ομάδες των 5 μεγάλων πρωταθλημάτων της Ευρώπης που δεν είχε υποβιβαστεί ποτέ!

Με αφορμή, λοιπόν, τον υποβιβασμό των “δεινοσαύρων” έψαξα και βρήκα ποιες ομάδες από μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης και όχι μόνο δεν ξέρουν τι θα πει διαβάθμιση!

Δες ποιες είναι πιο κάτω:

 

1
Real Madrid

Με χειρότερη θέση στην ιστορία της να είναι η 11η της σεζόν 1947-48, οι merengues συμμετέχουν ανελλιπώς σε κάθε Primera Division από το 1929 που διοργανώθηκε για πρώτη φορά επίσημο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στην Ισπανία.

2
Barcelona

Ούτε η Barcelona δεν είδε ποτέ την Segunda Division, αφού με εξαίρεση τη σεζόν 1941-42 που τερμάτισε 12η, δεν έπεσε ποτέ κάτω από τη 10η θέση, πόσο μάλλον να πέσει κατηγορία!

3
Athletic Bilbao

Το καμάρι των Βάσκων και μια από τις πιο πετυχημένες ομάδες στην Ισπανία δεν υποβιβάστηκε ποτέ.

Πιο κοντά από ποτέ στον κίνδυνο να αγωνίζονται στη Segunda Division τα “λιοντάρια” βρέθηκαν τη σεζόν 2006-07, όταν τερμάτισαν στη 17η θέση, ένα μόλις βαθμό πάνω από τη 18η Celta Vigo (40β. έναντι 39β. της Celta)!

4
Inter Milan

Μπορεί η Inter τα τελευταία χρόνια να πραγματοποιεί μέτριες πορείες στη Serie A και να παραμένει μακριά από τους τίτλους, αλλά οι nerazzurri μπορούν να περηφανεύονται πως δεν αγωνίστηκαν ποτέ στην ιστορία τους στη Serie B.

Η χειρότερη σεζόν για την Inter ήταν αυτή του 1993-94. Οι Μιλανέζοι τερμάτισαν 13οι έχοντας 31 βαθμούς με την 15η Piacenza (που ήταν η 1η από τις 4 που έπεσαν κατηγορία τη συγκεκριμένη σεζόν) να είχε 30 βαθμούς.

5
Boca Juniors

Μπορεί το αντίπαλο δέος της, η River Plate, να είναι η ομάδα με τα περισσότερα πρωταθλήματα στην Αργεντινή, αλλά από το 1913 μέχρι και σήμερα η Boca Juniors είναι η μοναδική ομάδα του αργεντίνικου πρωταθλήματος που δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ!

6
Celtic

Από το 1890 που διεξάγεται πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στη Σκωτία η Celtic αγωνίζεται συνέχεια στην Α΄Κατηγορία του!

Μόνο τη σεζόν 1947-48 βρέθηκε χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα, αλλά η 12η θέση και οι 25 της βαθμοί ήταν αρκετά για να μείνει στην κατηγορία.

Ήξερες ότι αυτές οι ομάδες δεν έπαιξαν ποτέ στη Β’ Κατηγορία;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending