fbpx

Ρωτήσαμε 5 Κύπριες & Κύπριους πού θα ήθελαν να πάνε διακοπές φέτος και γιατί!

Κοντέυει το καλοκαιράκι και αρχίζει η σκέψη για το ποιος θα είναι ο ιδανικός προορισμός για διακοπές φέτος!

Εμείς ρωτήσαμε 5 Κύπριες & Κύπριους για το πού σκέφτονται να ταξιδέψουν φέτος (ή τουλάχιστον πού θα επιθυμούσαν να πάνε, αν δεν αποφάσισαν ακόμα).

Πάμε να δούμε τι μας είπαν:

 

1
Στέλιος, 22 χρονών

  • Ένας από τους προορισμούς μου φέτος για διακοπές είναι η Γερμανία. Όχι μόνο λόγω του φαγητού και της μπύρας, αλλά επειδή έχει τα πιο όμορφα ποδοσφαιρικά στάδια στον κόσμο. Για παράδειγμα, το Veltins και το Allianz Arena. Θα ήθελα πολύ να τα δω απο κοντά. Ιδιαίτερα το Veltins που είναι της ομάδας που υποστηρίζω, της Schalke.”

2
Γεωργία, 22

  • Ελληνικά νησιά! Συγκεκριμένα Μύκονο, Σαντορίνη, ή Κρήτη την οποία λατρεύω. Πιστεύω είναι ο κατάλληλος προορισμός για το καλοκαίρι, το κόστος του ταξιδιού είναι σχετικά οικονομικό και οι προορισμοί αυτοί σου προσφέρουν ηρεμία, μιας και μπορείς να ξεκουράζεσεαι στη παραλία με την παρέα σου. Απολαμβάνεις μαγικές νύχτες στα λιμάνια και στα στενά του κάθε νησιού. Επίσης αγαπάω την ελληνική κουζίνα.”

3
Θεόδοτος, 23 χρονών

  • Φέτος θα ήθελα να ταξιδέψω και πάλι Αμερική. Έχω ταξιδέψει ξανά εκεί και είναι ένας εντελώς διαφορετικός κόσμος, που κάθε φορά που τον επισκέπτεσαι, ανακαλύπτεις και κάτι καινούριο. Επίσης έχω πολλούς συγγενείς εκεί και θα ήθελα να επισκεφθώ περισσότερες πόλεις αυτή τη φορά.”

4
Σταύρος, 25 χρονών

  • Πρώτος προορισμός μου για διακοπές φέτος είναι η Ιταλία και συγκεκριμένα η Ρώμη. Το γεγονός ότι η ιστορία αυτής της πόλης μπλέκεται στην καθημερινότητα των ανθρώπων είναι αξιοθαύμαστο. Τα διάφορα αξιοθέατα και μνημεία, τα οποία μπορείς να δεις σε κάθε γωνιά της πόλης, με κάνουν να θέλω να τα εξερευνήσω όλα. Επίσης, λατρεύω τους Ιταλούς σαν λαό, την ιταλική γλώσσα και κουζίνα (η οποία δεν αποτελείται μόνο από pizza!).”

5
Μαριάννα, 22

  • Γαλλία, Παρίσι! Έχω επισκεφθεί ξανά το Παρίσι, αλλά ερωτεύτηκα τη φινέτσα που εκπέμπει αυτή η πόλη και τα τόσα πράγματα που μπορείς να κάνεις και να δεις! Βόλτες στους δρόμους και στα στενά, στον Σηκουάνα, στους διάφορους κήπους που ξεπροβάλλονται από το πουθενά στους κύριους δρόμους της πόλης που σου δημιουργούν μια απρόσμενη ηρεμία! Τη βρίσκω τόσο ρομαντική πόλη, αν και ακούγεται πλέον κλισέ. Μια επίσκεψη στον Πύργο του Άιφελ αποτελεί για ‘μένα highlight!

Οι διακοπές είναι διακοπές και όπου κι αν πάμε, με καλή παρέα, σίγουρα θα περάσουμε καταπληκτικά!

Εσύ πού θες να πας φέτος για διακοπές;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending