fbpx

5+1 προϊόντα ομορφιάς για το καλοκαίρι που θα αγαπήσει κάθε γυναίκα!

Είμαι σίγουρη πως έχεις κάνει ήδη τις προετοιμασίες σου για να σε βρει το καλοκαίρι έτοιμη. Προετοιμασίες όπως γυμναστική, διατροφή και ανανέωση της γκαρνταρόμπας σου για να εντυπωσιάσεις στη παραλία.

Μπορεί να είναι η πιο ξέγνοιαστη εποχή του χρόνου, όμως οφείλεις να φροντίζεις τον εαυτό σου έτσι ώστε να τον αναδείξεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε για ‘σένα αλλά και την κάθε γυναίκα που θέλει να είναι περιποιημένη το καλοκαίρι, 6 must-have beauty προϊόντα!

Δες ποια είναι πιο κάτω:

1
UV Protective Liquid Foundation SPF 42

Σου προτείνουμε στην καθημερινότητα σου να αντικαταστήσεις το foundation σου με μια αντηλιακή με χρώμα. Η αντηλιακή της Shiseido είναι διαθέσιμη σε πολλές αποχρώσεις, που ταιριάζουν σε κάθε επιδερμίδα. Ταυτόχρονα σου δίνει full κάλυψη και έχει υψηλή προστασία.

Βρες την εδώ

2
Shimmering Dry Oil

Το shimmering dry oil της Nuxe θα το λατρέψεις! Μπορείς να το εφαρμόσεις στο πρόσωπο, στο σώμα και στα μαλλιά σου. Εμείς σου προτείνουμε να το βάζεις στο σώμα σου για ενυδάτωση και για extra λάμψη!

Βρες το εδώ

3
MAC Prep + Prime Fix

Το συγκεκριμένο primer της Mac είναι 3 σε 1 και συμφέρει! Αποτελεί βάση για το μακιγιάζ σου και ταυτόχρονα fixer, δηλαδή βοηθάει να κρατάει το make up σου περισσότερη ώρα. Όλες ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι αυτό το καλοκαίρι!

Επίσης μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να ψεκάζεις το πρόσωπό σου δροσίζοντάς το τις πιο ζεστές ώρες που κάνεις ηλιοθεραπεία.

Έχει άρωμα λεβάντας που θα σε κάνει να το αγαπήσεις από την πρώτη κιόλας εφαρμογή!

Βρες το εδώ

4
Highlight/Bronze Powder

Το καλοκαίρι δεν χρειάζεσαι πολλά για να πετύχεις ένα φυσικό και φρέσκο μακιγιάζ. Αφού χρησιμοποιήσεις την αντηλιακή, όπως είδες πιο πάνω, στη συνέχεια εφάρμοσε αυτά τα δύο must-have προϊόντα.

Ένα highlighter που θα σου δώσει λάμψη και το bronzer σου που θα σου δώσει το ηλιοκαμένο χρώμα που επιθυμείς!

Βρες τα εδώ: highlighter/bronzer

5
Vivid bright liners

Τέλος, σου προτείνουμε να δοκιμάσεις τα χρωματιστά eyeliners της Nyx Cosmetics που είναι ένα από τα τελευταία trends στο καλοκαιρινό μακιγιάζ.

Θα τα βρεις σε πολλά φανταστικά χρώματα όπως vivid petal δηλαδή ροζ και vivid escape που είναι το ανοιχτό πράσινο.

Βρες τα εδώ

Εσύ ποιο beauty product θα προσθέσεις πρώτα στο νεσεσέρ σου;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending