fbpx

5 trends του 2018 που εγκρίνει η Carrie Bradshaw!

Το Sex and the City δεν παύει μετά από τόσα χρόνια να είναι μία από τις πιο αγαπημένες μου σειρές! Την ίδια άποψη συμμερίζονται εκατομμύρια γυναίκες που παρακολούθησαν την πιο fashionable σειρά που άρχισε στα τέλη της δεκαετίας του ’90 και τελείωσε το 2004.

14 χρόνια μετά και ακόμη λατρεύουμε τις θρυλικές ατάκες της  Samantha και τα πιο τρελά outfits της Carrie Bradshaw! Ρόλοι που έγραψαν ιστορία στην τηλεόραση και στον χώρο της μόδας.

Η Carrie Bradshaw ξεχώρισε με τις ιδιαίτερες τις στυλιστικές επιλογές της μιας και ήταν πολύ προσεγμένες, αλλά και πολλές φορές ακατανόητες. Εμείς διαλέξαμε 5 τάσεις του 2018 που θα ενέκρινε η Carrie και θα τολμούσε και η ίδια όπως έχει αποδείξει!

Δες πιο κάτω:

1
Co-ord set

Τα co-ord sets όπως διάβασες εδώ, είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις φέτος. Η Carrie Bradshaw πριν 20 χρόνια φόραγε το δικό της co-ord set κουστούμι και μας αποδεικνύει πόσο  cool τάση είναι!

2
Belt bag

Η τάση που φέτος  λάτρεψαν όλες οι fashion bloggers κι εμείς μαζί! Οι belt bags είναι μια τάση που επέστρεψε από τα ’90s και δεν θα μπορούσε η Carrie να παραλείψει. Αν και είναι μια τάση που είναι περισσότερο πρακτική παρά sexy, η Carrie κατάφερε να τη συνδυάσει με τον πιο sexy τρόπο!

3
Squared κόψιμο στο ντεκολτέ

Το τετράγωνο κόψιμο στο ντεκολτέ είναι επίσης μια επιρροή από τη δεκαετία του ’90 και θα τη δεις να κυριαρχεί φέτος. Είναι μια τάση που θα βρεις σε μπλούζες και φορέματα, κυρίως με prints όπως ακριβώς τη τολμάει η Carrie!

4
Μεγάλη ζώνή στη μέση

Οι μεγάλες ζώνες στη μέση με επιβλητικό δέσιμο κάνουν και πάλι δυναμικό comeback και μας αρέσει. Η Carrie Bradshaw λάτρευε τα αξεσουάρ έτσι δεν μπορούσε να παραλείψει αυτό το trend κι εμείς χαιρόμαστε που έχει επιστρέψει!

5
Headbands

Είναι γνωστό ότι η Carrie τόλμαγε να πειραματιστεί με τις εμφανίσεις της και το αποτέλεσμα ήταν πάντα εντυπωσιακό! Έτσι τόλμαγε και με τα hair accessories όπως τα headbands που από πέρσι φοράμε και αποτελούν hot τάση ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες!

Εσύ ποιο trend θα δοκιμάσεις πρώτα; 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending