fbpx

Δες γιατί να σπουδάσεις HRM: Ένας κλάδος με μεγάλες προοπτικές εργοδότησης!

Σκέφτεσαι να κάνεις την επιλογή σου για μεταπτυχιακές σπουδές, αλλά σε προβληματίζει η θεματολογία και ο κλάδος; Αναρωτιέσαι τι μπορείς να σπουδάσεις ώστε να σου “ανοιχτούν” περισσότερες πόρτες για εξεύρεση θέσης εργασίας;

Έχεις ακούσει για το MSc Human Resource Management & Organisational Behaviour; Oι φοιτητές που παρακολουθούν αυτό το πρόγραμμα, θα αποκτήσουν τις απαιτούμενες δεξιότητες και γνώσεις για να βοηθήσουν τους οργανισμούς να ευθυγραμμίσουν τη στρατηγική τους με την επιχειρηματική στρατηγική και να περιηγηθούν με σιγουριά στο σημερινό ανταγωνιστικό και αβέβαιο περιβάλλον.

Είναι επίσης κοινό μυστικό πως όσοι απασχολούνται στο τμήμα του HRM, αποτελούν βασικό και πολύτιμο στοιχείο της εταιρείας αφού ξέρουν όλα τα μυστικά του management και τις επόμενες κινήσεις.

Οι κύριοι λόγοι που οι σημερινοί εργοδότες ψάχνουν για πτυχιούχους στον τομέα του Ανθρώπινου Δυναμικού

breakthru.org.au

Οι περισσότερες εταιρείες σήμερα αναγνωρίζουν πως οι εργαζόμενοι είναι το πιο πολύτιμο τους στοιχείο. Η ανταγωνιστικότητά τους εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις δεξιότητες, τις γνώσεις, τη δέσμευσή τους και την ικανότητά τους να προσαρμόζονται γρήγορα στις μεταβαλλόμενες επιχειρηματικές απαιτήσεις.

Συνεπώς, η λειτουργία του ανθρώπινου δυναμικού αναλαμβάνει έναν πολύ πιο στρατηγικό ρόλο από ό, τι πριν από την οδήγηση των αποτελεσμάτων των επιχειρήσεων και της αποτελεσματικότητας.

Γιατί να ξεκινήσει κάποιος μεταπτυχιακές σπουδές στο MSc Human Resource Management & Organisational Behaviour (HRM & OB);

Oι φοιτητές που παρακολουθούν αυτό το πρόγραμμα θα αποκτήσουν τις απαιτούμενες δεξιότητες και γνώσεις για να βοηθήσουν τους οργανισμούς να ευθυγραμμίσουν τη στρατηγική τους με την επιχειρηματική στρατηγική και να περιηγηθούν με σιγουριά στο σημερινό ανταγωνιστικό και αβέβαιο περιβάλλον.


Δες όλες τις πληροφορίες του MSc Human Resource Management & Organisational Behaviour στο CIIM εδώ!


Γιατί να επιλέξεις το MSc HRM & OB στο CIIM – Cyprus International Institute of Management;

Μάθε πως το CIIM προσφέρει από το 2006 ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών, στο οποίο ο φοιτητής αποκτά μια πλήρη γνώση στον τομέα του HR:

  • Ήταν το πρώτο HRM μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην Κύπρο (2006).
  • Έχει πιστοποίηση από τους κυπριακούς κρατικούς φορείς ΔΙΠΑΕ και KYSATS.
  • Το CIIM είναι ακαδημαϊκός εταίρος με πιστοποιημένο πρόγραμμα από το SHRM (USA).
  • Προσφέρει μαζί με το μεταπτυχιακό και επαγγελματική πιστοποίηση από το SHRM
  • Το CIIM έχει πολύ δυνατό Careers Office. Αν δεν εργάζεσαι ήδη, σε στέλνουν για πρακτική εξάσκηση σε εταιρεία, ώστε να αποκτήσεις κάποια πείρα και αν εργάζεσαι πολύ, μπορείς να τους ζητήσεις να σου ανοίξουν πόρτες στο αντικείμενο που ενδιαφέρεσαι.
  • Υποστηρίζεται από την Cyprus Human Resource Management Association (CyHRMA).
  • Συνδυάζει τις ακαδημαϊκές γνώσεις με την επαγγελματική πρακτική και τις δεξιότητες, καθώς αποτελείται από ακαδημαϊκά μαθήματα που διδάσκονται από διακεκριμένους καθηγητές, καθώς και από επαγγελματικά workshops που πραγματοποιούνται από έμπειρους επαγγελματίες, μέλη του CyHRMA.
  • Καλύπτει όλους τους λειτουργικούς τομείς της διαχείρισης των ανθρωπίνων πόρων με έμφαση στις στρατηγικές και διεθνείς πτυχές της διαχείρισης των ανθρώπινων πόρων και στην ανάπτυξη σημαντικών δεξιοτήτων.
  • Υπάρχει ευελιξία, με τα rolling starting dates, τη ευέλικτη δομή και τις σύγχρονες τεχνικές μάθησης που επιτρέπουν να επενδύσεις στο μελλοντικό σου δυναμικό ως ένας επαγγελματίας στο HR και να διατηρήσεις μια ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής.

Επίσης, απέκτησαν απαραίτητες δεξιότητες που σχετίζονται με την αποτελεσματική ηγεσία και διαχείριση, σε τοπικό και διεθνές επίπεδο.

Είναι εξαιρετική επιλογή για όσους έχουν σπουδάσει κλάδους που δεν έχουν απορρόφηση από την αγορά, όπως: ψυχολόγους, κοινωνιολόγους, εκπαιδευτικούς κ.ά. Συνεπώς, είναι ένα μεταπτυχιακό που μπορεί να το σπουδάσει όποιος θέλει.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending