fbpx

Για τη γιαγιά του Εθνικού: Μια εικόνα, χίλιες λέξεις!

Πραγματικά πολύ συγκινητική η εικόνα αυτή με τη γνωστή γιαγιά οπαδό του Εθνικού Άχνας. Πάντα δίπλα στην ομάδα της, την ομάδα του κατεχόμενου χωριού της, την Άχνα.

Το ποδόσφαιρο εκτός από επιτυχίες, αποτυχίες, τίτλους και διακρίσεις είναι κάτι το μαγικό, κάτι το ξεχωριστό. Αυτή η γιαγιά δίνει το μήνυμα ότι υπάρχει ανθρωπιά και ελπίδα στο ποδόσφαιρο μας.

Το ποδόσφαιρο δεν ειναι μόνο επιτυχίες, αυτό το διαπίστωσε φέτος και η γιαγιά με την κακή πορεία του Εθνικού Άχνας στο πρωτάθλημα, αλλά δεν έπαψε ποτέ να βρίσκεται πάντα στο πλευρό της ομάδα της, ακόμα και στις δύσκολες στιγμές εκεί φορώντας το κασκόλ της.

Μια απλή φίλαθλος που ταυτόχρονα αποτελεί σύμβολο για όλους μας: σύμβολο ανθρωπιάς, αγάπης, πίστης και σεβασμού.

24sports.com.cy

Τελειώνοντας, θα ήθελα να αναφέρω πως το ποδόσφαιρο δεν έχει να κάνει με ηλικίες. Το ποδόσφαιρο δεν έχει να κάνει με τσαμπουκάδες. Το ποδόσφαιρο δεν έχει να κάνει με το αν είσαι άνδρας ή γυναίκα!

Το ποδόσφαιρο έχει να κάνει με την αγάπη, με την ώριμη σκέψη, με την πίστη στην ομάδα, με αγαθότητα, μα πάνω από όλα έχει να κάνει με την καρδιά σου!

Ναι, με την καρδιά σου, το πόσο γεμάτη και πόσο απέραντη είναι και αυτή η γιαγιά είναι όλα αυτά. Τον επόμενο χρόνο, όπου ο Εθνικός Άχνας θα αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία η γιαγιά πάλι θα είναι εκεί, κοντά στην ομάδα για να ζήσει από κοντά την επιτυχία και για να δει τον αγαπημένο της Εθνικό να επιστρέφει στην Α’ κατηγορία!


Το άρθρο γράφτηκε από τον αναγνώστη μας Χρίστο Καμπούρη και στάληκε στο StudentLife Sports για δημοσίευση.


Στείλε μας κι εσύ το δικό σου άρθρο, video ή εικόνα εδώ: SUBMIT & GO VIRAL

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending