fbpx

Καλωσόρισμα και Γνωριμία YBN LIMASSOL: Πήγαινε στην ενδιαφέρουσα συνάντηση!

Θες να μάθεις για τον οργανισμό Youth Business Network Limassol;

Αν ναι, έλα στη συνάντηση γνωριμίας που θα πραγματοποιηθεί στις 27 Μαΐου 2018, η ώρα 10:30, στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, στη Λεμεσό, στο κτήριο Τάσος Παπαδόπουλος, Αίθουσα 6.

Σκοπός μας, είναι η γνωριμία με τον οργανισμό και η εγγραφή νέων μελών.

Το Youth Business Network, Μ.Κ.Ο, δραστηριοποιείται σε θέματα ενδυνάμωσης νεολαίας, νεανικής επιχειρηματικότητας, που αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά του σκοπού ίδρυσης του καθώς και ευρεία ζητημάτων, περί ηγεσίας, πολιτικής, ανθρώπινα δικαιώματα, οικονομία, παιδεία και εκπαίδευση!

Κατά την εγγραφή νέων μελών, δεν κάνουμε διακρίσεις σε φύλο, καταγωγή, θρησκεία. Επιθυμούμε νέα μέλη της νεολαίας, με όρεξη και πάθος να δραστηριοποιηθούν με τον οργανισμό, κερδίζοντας έτσι μια ενεργό συμμετοχή σε θέματα που αφορούν τη νεολαία, επιχειρηματικότητα και πολλά άλλα. O κάθε ένας, πιστεύουμε πως έχει να προσφέρει πολλά.

Μέχρι σήμερα, το Youth Business Network, έχει πραγματοποιήσει αρκετές διαλέξεις/εκδηλώσεις, όπως το Φόρουμ Νεανικής Ηγεσίας, όπου ιδρυτής του είναι και ο πρόεδρος του YBN, Γιάννης Κωνσταντίνου και άλλες πολλές όπου συμμετείχαν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

Σχεδιάζουμε με πολλή όρεξη και άλλες δράσεις στις οποίες θα θέλαμε να είσαστε και εσείς παρόντες!

Στοιχεία επικοινωνίας:

Σας περιμένουμε λοιπόν, την Κυριακή στις 27 Μαΐου, στο ΤΕΠΑΚ, στο Τάσος Παπαδόπουλος, αίθουσα 6, στις 10:30 π.μ. Ανυπομονούμε να σας γνωρίσουμε από κοντά!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending