fbpx

Οι 5 πιο άκυρες ατάκες που μας είπαν φίλοι μας καθώς διάβαζαν για τις εξετάσεις!

Εξετάσεις! Μια εποχή που η περίοδος των εξετάσεων προκαλεί άγχος τόσο σε μαθητές, όσο και φοιτητές.

Το άγχος είναι επακόλουθο στις εξετάσεις και είναι μια φυσιολογική αντίδραση του οργανισμού, μπροστά σε μια δύσκολη ή αβέβαιη κατάσταση.

Δες πιο κάτω μερικές από τις άκυρες ατάκες που ακούμε αυτές τις μέρες για τις εξετάσεις:

1
“Εν άνοιξα σελίδα”

Όταν ακούμε πως οι υπόλοιποι συμφοιτητές μας δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη διάβασμα, τότε σαν αδιάβαστοι φοιτητές, παίρνουμε δύναμη και νιώθουμε κάπως καλύτερα.

Ξέρουμε καλά πως και οι άλλοι δεν έχουν ανοίξει σελίδα, άρα είμαστε όλοι στην ίδια αγχωτική φάση. Τουλάχιστον, έχουμε ένα… ώμο να “κλάψουμε” όταν βγουν τα αποτελέσματα.

2
“Πιστεύκω θα τα πάω καλά με το δκιάβασμα που έκαμα”

Όταν κάποιος κάθεται και προετοιμάζεται εδώ και αρκετό καιρό, αγχώνεται να καλύψει την ύλη και έχει την αίσθηση ότι θα τα πάει καλά.

Όταν έρχεται η εξέταση είναι τότε που “πελαγώνει“. Τι γίνεται όταν η αισιοδοξία και η σιγουριά παίρνουν την αντίθετη κατεύθυνηση; Τι γίνεται όταν πέσουν θέματα που δεν περιμέναμε;

3
“Υπομονή ρε, έρκεται καλοκαίρι!”

Όλοι έχουμε ένα χαλαρό συμφοιτητή που πάντα είναι ήρεμος (κάποτε και αναίσθητος) και λέει πως όλα θα περάσουν σιγά-σιγά.

Έχει αυτοπεποίθηση πως σχεδόν τίποτε δεν έχει μείνει, όπου και να ‘σαι έρχεται το καλοκαίρι και όλοι θα είμαστε στις παραλίες. Όλα αυτά, χωρίς να σκέφτεται τι θα κάνει στις εξετάσεις και στα μαθήματα του. Υγεία να ‘χουμε!

4
“Εν να πάω πίντα στο δκιάβασμα τζιαι την παραμονή της εξέτασης”

Το μεγαλύτερο λάθος που θα κάνεις (αν δεν προσπάθησες να το κάνεις ακόμα). Σίγουρα έχεις στην παρέα σου εκείνο το άτομο που θέλει να “θυσιαστεί” και να μην κοιμηθεί καθόλου, στην προσπάθεια του “καλού” διαβάσματος.

Πιστεύει πως αν μείνει να διαβάζει μέχρι τελευταία στιγμή, θα τα θυμάται καλύτερα και θα γράψει καλύτερα απ’ όλους. Δοκίμασε το με δική σου ευθύνη!

5
“Ποιος λαλείς να κάθεται δίπλα μου στην εξέταση;”

Δεν έχεις κι εσύ εκείνον τον φίλο ή συμφοιτητή που η μόνη του έγνοια είναι πώς να αντιγράψει με τα μεγαλύτερα ποσοστά επιτυχίας;

Είναι το άτομο που στηρίζεται πάντα στους άλλους, αλλά με “τίμιο” τρόπο. Πάντα κάτι θα τους τάξει, ώστε να του χαρίσουν ένα… βλέμμα στο γραπτό τους. ΠΡΟΣΟΧΗ: Υπάρχει περίπτωση κενών θέσεων στο αμφιθέατρο. Σκέψου έξυπνα!

Εσύ πώς τα πας με το διάβασμα αυτές τις μέρες;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending