fbpx

Οι πιο αξέχαστες και αστείες ατάκες της σειράς «Βουράτε Γειτόνοι»!

Μια από τις πιο πετυχημένες κωμωδίες της κυπριακής τηλεόρασης που άφησε εποχή και πρόκειται σύντομα να προβληθεί ξάνα στη μεγάλη οθόνη.

Έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που προβλήθηκε και η τελευταία σεζόν (2001-2010) αλλά η σειρά συνεχίζει να προβάλλεται στις οθόνες μας χαρίζοντας και στους μικρότερος την ευκαιρία να απολαύσουν στιγμές γέλιου.

Κατί που έχουμε ξεχωρίσει από τη σειρά “Βουράτε Γειτόνοι” ήταν οι αξέχαστες και οι αστείες ατάκες που έλεγαν οι πρωταγωνιστές όταν βρίσκονταν σε “αμήχανες” ή ”δύσκολες’’ καταστάσεις.

Σου μαζέψαμε μερικές από τις πιο αστείες ατάκες των ηθοποιών της σειράς που χρησιμοποιούμε μέχρι και σήμερα:

 

1
Ρίκκος ο Μάππουρος: “Έσσιει κούσπο στο Μιτσερό”.

Η πιο αγαπημένη και γνωστή ατάκα. Όποτε ο Ρίκκος άκουε τον οποιοδήποτε να του ζητά λεφτά, ή έπρεπε να πληρώσει κάτι ακρίβο και του έβγαινε φυσικά να είναι τσιγκούνης ελάλε αυτή την ατάκα. Πόσοι συνέχιζαν να τη λένε με επιρροές από τον Ρίκκο;

2
Ναστάζια: ”Παιθκιάάά, βουρά με ο χώρκατος”.

Η αγαπημένη μας αισθητικός, ντυμένη στην τρίχα ελάλε τούτη την ατάκα όποτε την εβούραν ο Ρίκκος που πίσω τζιαι εν την άφηνε σε ησυχία.

3
Αρτεμάκης: “Εγιώ, εν τζιαιιιι”.

Μάνα μου τον Αρτεμάκη μας, όποτε έρκετουν σε δύσκολη θέση εσήκωνε τα σσιέρκα του ψηλά με φόβο τζιαι ελάλε: ”Εγίω, εν τζιαι’’.

4
Πέπα: ”Ρίκκοοο, ρέξε δα, ρέξε δα!”.

Πάει πίσω η Πέπα μας; Ήταν ο φόβος τζιαι ο τρόμος του Ρίκκου που όποτε την ενευρίαζε εβούραν τον που πίσω με το μαδράτζι τζιαι εφώναζεν του ”Ρίκκοοο’’.

5
Κικίτσα: ”Εν να σσιήσω το μαγιό μου” / ”Φακκάς μου”.

Όταν η Κικίτσα είχε κάποιο πρόβλημα τζιαι ενευρίαζε με το παραμικρό, έπιανε το απειλητικό της το ύφος τζιαι ελάλε ότι “εν να σσιείσει το μαγιό της” – εν την είδαμε πότε να το κάμνει.

Εσένα ποια ήταν η αγαπημένη σου ατάκα; Θυμάσαι κάποια άλλη;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending