fbpx

5 Κύπριοι & Κύπριες μας είπαν γιατί προτιμούν (ή όχι) να τρώνε fast-food!

Πόσες φορές έχεις “πεθάνει” της πείνας και το ψυγείο ήταν άδειο; Φαγητό απ’ έξω ή να μαγειρέψεις; Ιδού η απορία!

Ρωτήσαμε 5 Κύπριους & Κύπριες για το τι προτιμούν: fast-food ή όχι και γιατί. Έχεις περιέργεια για τις απαντήσεις τους;

Πάμε να δούμε τι μας είπαν: 

 

1
Ρογήρος, 21 χρονών

  • ”Eίναι λαχταριστά τα περισσότερα fast-food δεν λέωαλλά σπάνια τρώω γιατί αθλούμαι και προσπαθώ να διατηρώ ένα πιο υγιές πρόγραμμα – τόσο στο φαγητό, όσο και στη γυμναστική. Τα θεωρώ ανθυγιεινά επειδή όλοι ξέρουμε ότι προκαλούν προβλήματα υγείας μακροπρόθεσμα. Κάπου-κάπου θεωρώ πως όλοι μας τρώμε, επειδή είναι η πιο γρήγορη λύση αν δεν έχεις χρόνο να ετοιμάσεις κάτι στο σπίτι.”

2
Bαρβάρα, 22 χρονών

  • Ναι, τρώω. Όχι τόσο συχνά, αλλά σε περιόδους εξεταστικής και γενικά όταν έχω πιεσμένο πρόγραμμα και δεν προλαβαίνω να μαγειρέψω – είναι μία γρήγορη και εύκολη λύση. Επίσης είναι σχετικά φθηνά. Πέραν αυτού προτιμώ το φαγητό που μαγειρεύει η μαμά! Αυτό δεν συγκρίνεται με τα fast-food!”

3
Ανδρέας, 23 χρονών

  • Εξαρτάται από πού παραγγέλνω. Από κάποια brands μπορεί να φάω κάτι, από άλλα όχι. Γενικά προσπαθώ να τα αποφεύγω όσο περισσότερο γίνεται, αν και είναι νόστιμα και φθηνά. Τα αποφεύγω για λόγους υγείας, ή κάποια και για λόγους ποιότητας και επειδή αθλούμαι.”

4
Μαρία, 25 χρονών

  • ”Όχι δεν μου αρέσουν καθόλου, είναι πολύ παχυντικά και η ποιότητά τους δεν είναι ικανοποιητική. Προτιμώ να μαγειρεύω στο σπίτι μαζί με φίλους για να ξέρω και τι τρώω και το απολαμβάνω περισσότερο με παρέα.”

5
Χαρά, 22 χρονών

  • Μου αρέσουν, αλλά προσπαθώ να μην τρώω τόσο συχνά fast-food. Ειδικά όταν βαριέμαι να μαγειρέψω και δεν πάω με τους φίλους μου για φαγητό κατά τη διάρκεια της εξεταστικής περιόδου, είναι μία από τις ευκολότερες λύσεις, αν και όχι τόσο υγιεινή.”

Εσένα έγινε ο ντελιβεράς ο καλύτερός σου φίλος και σε ξέρει με το μικρό σου όνομα; Ή θα γίνεις ο επόμενος Master Chef επειδή μαγειρεύεις σπίτι;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending