fbpx

EXPIRED – Έρχεται το Living Color Music & Arts Festival – Πάρε 10% έκπτωση!

Το 2017 είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε για πρώτη φορά στην Κύπρο ένα μοναδικό μουσικό υπερθέαμα στην Αγία Νάπα! Διεθνούς φήμης καλλιτέχνες όπως οι Dimitri Vegas & Like Mike, ο NERVO και ο Nicky Romero παρέλασαν από την θεαματική σκηνή που στήθηκε για το Living Color το 2017.

To Living Color Music & Arts Festival έρχεται ανανεωμένο για μια μοναδική μέρα στο Σύγχρονο Αθλητικό Κέντρο της Αγίας Νάπας το Σάββατο 7 Ιουλίου 2018! H Αγία Νάπα είναι έτοιμη να υποδεχτεί φέτος τους R3HAB, Will Sparks, Thomas Gold, Ayo & Teo, Jaden Bojsen, καθώς και τους ντόπιους ταλαντούχους μουσικούς παραγωγούς, WSTD, Ghetto Funk και ASMO Brothers.

Πάρε 10% έκπτωση χρησιμοποιώντας το promo code: STUDENTLIFE! Πάρε το εισιτήριό σου τώρα ΕΔΩ!

1
10% έκπτωση για τους StudentLife fans!

Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει! Όσοι StudentLife fans θέλουν να περάσουν μια αξέχαστη εμπειρία στο Living Color Music & Arts Festival, μπορούν να το κάνουν με 10% έκπτωση στο εισιτήριο εισόδου! Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι:

  • Μπες στο livingcolorfestival.com 

  • Επέλεξε τον αριθμό εισιτηρίων που θέλεις

  • Βάλε το promo code STUDENTLIFE και κάνε την αγορά σου

Οσο νωρίτερα πάρεις το εισιτήριό σου, τόσο σε πιο χαμηλή τιμή θα το προμηθευτείς. Άρα οργάνωσε την παρέα σου και πάρτε τα εισιτήριά σας γι’ αυτό το μοναδικό καλοκαιρινό μουσικό φεστιβάλ!

Πάρε το εισιτήριό σου τώρα ΕΔΩ!

2
Γιατί πρέπει να βρίσκεσαι εκεί!

Όλοι αναμένουν με μεγάλο ενθουσιασμό το φετινό φεστιβάλ μιας και θα προσφέρει για ακόμα μια χρονιά μια full εμπειρία αισθήσεων και μουσικής σε ένα 9ωρο πρόγραμμα με ήχους από electro, electro bounce, hip hop, RnB και live σκηνές με ένα θεαματικό finale.

Το Living Color Festival είναι μια από τις εμπειρίες που πρέπει οπωσδήποτε να ζήσεις αυτό το καλοκαίρι και σίγουρα θα μιλάς (και θα ποστάρεις) γι’ αυτό πολύ καιρό μετά την ολοκλήρωσή του!

Πάρε 10% έκπτωση χρησιμοποιώντας το promo code: STUDENTLIFE! Πάρε το εισιτήριό σου τώρα ΕΔΩ!

3
Πάρε μια μικρή γεύση για το το πώς περάσαμε πέρσι:

Follow Living Color Music & Arts Festival

Facebook: Living Color Festival

Instagram: @livingcolorfestival

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending