fbpx

Ρωτήσαμε 5 Κύπριους τι περνούν όποτε οργανώνουν διακοπές με φίλους τους!

Το καλοκαίρι πλησιάζει επικίνδυνα τζιαι εσύ με την παρέα σου ακόμα να αποφασίσετε πού θα πάτε διακοπές.

Μεν στεναχωρκέσαι, απ’ ότι κατάλαβα, οι πλείστες παρέες δεν έχουν υπόθεση στον τομέα οργάνωσης καλοκαιρινών διακοπών.

Ρωτήσαμε 5 Κύπριους και Κύπριες τι γίνεται κάθε φορά που προσπαθούν να οργανώσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές και σε αφήνουμε να ταυτιστείς ελεύθερα.

Πάμε να δούμε τι μας είπαν:

1
Αλέξης, 23 χρονών

  • Διακοπές με την παρέα μου; Τι εννοείς; Δαμέ πέρσι εφάμε τη ζωή μας να κανονίσουμε 1 γέριμο road-trip στα λουτρά του Άδωνη, που εν 2 ώρες μακριά (spoiler alert: εν τα εκαταφέραμε ποττέ), όι να πάμε τζιαι στο εξωτερικό. Απ’ οτι εκατάλαβες, η παρέα μου εν λlίο πού σου νέφκω πού πάεις. Αλλά πού θα πάει;! Κάποια μέρα θα τα καταφέρουμε – όσο ζω ελπίζω.”

2
Έλενα,  25 χρονών

  • Αγάπη μου, μόλις πατήσεις τα 25 ξέχνα τις διακοπές με τους φίλους σου. Εν πολλά δύσκολο, μεν σου πω και ακατόρθοτο να σας δώσουν ούλλους άδεια τον ίδιο μήνα, πόσο μάλλον τις ίδιες μέρες. Επροσπαθήσαμεν το 2-3 φορές, αλλά μάταια. Με 1000 ζόρκα εκαταφέραμε κουτσά-στραβά να  κλείσουμε 1 διήμερο στη Λεμεσό.

3
Ανδρέας, 22 χρονών

  • Άκουσες ποττέ την παροιμία ότι μαλλώνουν όπως τον σκύλο με τη γάτα; Ε κάπως έτσι είμαστε όταν οργανώνουμε διακοπές με την παρέα μου. Οι καφκάες και τα μαλλιοτραβήγματα ξεκινούν από την επιλογή προορισμού. Ο ένας θέλει να πάει Ελλάδα για τη θάλασσα, ο άλλος Αγγλία για την μάππα, η άλλη Ισπανία για shopping. Μετά από υποχώρηση των ανδρών της παρέας, έρχεται ο 2ος γύρος καφκά. Σε ποια πόλη να πάμε; Με λίγα λόγια, κάθε φορά που θα πάμε διακοπές, δοκιμάζεται η φιλία και πάνω απ’ όλα η υπομονή μας.

4
Γεωργία , 20 χρονών

  • Όταν 4 πνεύματα της αντιλογίας κάνουν παρέα, πολλά δύσκολα οργανώνουν το ο,τιδήποτε, όχι μόνο διακοπές. Πρώτα έχουμε την πολυταξιδεμένη της παρέας που πασχίζει να μας πείσει να πάμε κάπου που ΕΝ επήε. Δεύτερη εν η ππίσσησα της παρέας που θέλει να πάει διακοπές με 150 ευρώ πάνω-κάτω. Μετά έχουμε και τη δημοφιλή της παρέας που μέσα στο καλοκαίρι έχει 3 γάμους τζιαι 2 βαφτίσια που πρέπει να πάει, άτε να έβρεις μέρα που τη βολέφκει μετά. Τζιαι τελευταία εν η φοϊτσιάρα της παρέας, εγώ δηλαδή. Φοούμε τζιαι τα αεροπλάνα τζιαι τα πλοία.

5
Στέλιος , 21 χρονών

  • Σαν παρέα γενικά είμαστε αρκετά easygoing, αλλά και αρκετά ανεύθυνοι. Τι επερίμενες που 7 αρσενικούς; Συμφωνούμε τον προορισμό, τον μήνα και τις μέρες που τα μέσα Φεβρουαρίου, αλλά μετά τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου. Για τους επόμενους 3 μήνες, λαλούμε κάθε μέρα ότι πρέπει να βρεθούμε για να κλείσουμε εισιτήρια τζιαι ξενοδοχεία, αλλά πάντα αναβάλλουμε το. Ώσπου τζιαι έρκεται ο Ιούνης, τα εισιτήρια ακριβώσαν τζιαι εν βρίσκουμε ξενοδοχεία. Τότε καταλαβαίνουμε ότι τζιαι φέτος, πάλε Αγία Νάπα θα τη φκάλουμε.

Εσύ τι περνάς με την παρέα σου; Αφησέ μας comment!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending