fbpx

Κατάκτησε την κορυφή του Τροόδους στον 2ο Garmin Cyprus Troodos Marathon 2018!

Η δρομική παράδοση που γεννήθηκε στα βουνά του Τροόδους συνεχίζεται! Το σωματείο Δρό.Με.Α. Racing διοργανώνει την ετήσια εκδήλωση ορεινού τρεξίματος με μοναδικές προκλήσεις για όλους τους δρομείς που θέλουν να αγγίξουν την κορυφή της Κύπρου.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή, 10 Ιουνίου με εκκίνηση και τερματισμό την πλατεία Τροόδους και περιλαμβάνουν τον 2ο ορειβατικό μαραθώνιο “Garmin Cyprus Troodos Marathon – 2018″, τον “9ο Quantum Energy Troodos Green Race 2018 – 15 χλμ“, τον φιλανθρωπικό αγώνα “5-χλμ Amazonia Charity-Run” και τον παιδικό αγώνα KPMG 600 μ.

Με τις διαδρομές των αγωνισμάτων να διασχίζουν τα φυσικά μονοπάτια της φύσης περιμετρικά του Τροόδους, τόσο στο μαραθώνιο, όσο και στα 15 χλμ, οι δρομείς θα τρέξουν μέχρι το πιο ψηλό σημείο της Κύπρου, απολαμβάνοντας πανοραμική θέα!

Στόχος του αγώνα είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού, μέσω του αθλητισμού, για ανάπτυξη οικολογικής συνείδησης αναφορικά με την προστασία των δασών της Κύπρου, αλλά και η φιλανθρωπική προσφορά. Παράλληλα, αναδεικνύονται οι ευκαιρίες αθλητισμού αναψυχής στο φυσικό περιβάλλον. Η όλη εκδήλωση θα έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, ενισχύοντας το έργο του φιλανθρωπικού οργανισμού Fun Raising.

Δικαίωμα συμμετοχής στους ορεινούς αγώνες δρόμου (μαραθώνιος και 15 χλμ), οι οποίοι έχουν αυξημένο βαθμό δυσκολίας λόγω της ιδιομορφίας του εδάφους, αλλά και του μεγάλου υψομέτρου, έχουν άτομα από 18 ετών και άνω.

Οι εγγραφές των αγωνισμάτων θα γίνονται μόνο διαδικτυακά για τον μαραθώνιο τα 15 και τα 5 χλμ, μέσω της ιστοσελίδας της Δρό.Με.Α Racing: www.dromearacing.com. Για τον παιδικό αγώνα οι εγγραφές θα γίνονται επί τόπου τη μέρα του αγώνα.

Μέγας Χορηγός του μαραθωνίου είναι η Garmin Cyprus, του αγώνα των 15 χλμ η Quantum Energy, του φιλανθρωπικού αγώνα 5 χλμ η Amazonia και του παιδικό αγώνα η KPMG, εταιρείες που αποδεικνύουν έμπρακτα την οικολογική τους ευαισθησία, την φιλανθρωπία, καθώς και την ευαισθητοποίηση τους ως προς την διάδοση του αθλητισμού αναψυχής.

Μέγας Χορηγός της Δρό.Με.Α Racing 2018 είναι η Cablenet. Η εκδήλωση υποστηρίζεται από τον ΚΟΑ, την Webarts, το φυσικό Μεταλικό Νερό Kykkos και τελεί υπό την αιγίδα της ΚΟΕΑΣ.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending