fbpx

Αυτές είναι οι 5 κύριες σκέψεις των ανδρών κάθε φορά που τους μιλούν οι κοπέλες τους!

Αγαπητοί άντρες, μην νομίζετε πως οι κοπέλες δεν ξέρουμε τι σκέφτεστε άμαν σας μιλούμε – ή όπως θα λέγατε εσείς, άμαν σας μουρμουρούμε.

Εντάξει μπορεί να μην ξέρουμε τι σκέφτεστε όλοι για τα πάντα, αλλά για τις επόμενες 5 συζητήσεις που ακολουθούν, ξέρουμε σίγουρα τι σκέφτεστε εσείς οι άντρες.

Ποιες είναι αυτές; Πάμε να δούμε πιο κάτω:

1
“Έπρεπε να έχω κάτι;”

Πάεις σπίτι τζιαι βλέπεις τη φίλη σου με κατεβασμένα μούτρα. Ρωτάς την τι έσσιει τζιαι εννοείται απαντά σου με ενα όξινοτίποτε εν έχω“.

Παρ’ όλ’ αυτά, εσύ ρισκάρεις τζιαι ρωτάς την ξανά: “Αγάπη μου σίουρα εν έσσιεις κάτι;”. Τζιαι τζιαμέ σύρνει σου την ερώτηση-παγίδα που λαλούν ούλλες: “Έπρεπε να έχω κάτι;”. Εσύ σκέφτεσαι:

  • Ρε κουμπάρε έκαμα κάτι τζιαι εν το ξέρω; Είπα κάτι που εν έπρεπε; Άμπα τζιαι εκατάλαβε ότι επάτησα μες στα σφουγκαρισμένα;

Ότι τζιαι να απαντήσεις τωρά, έκατσες… πάνω. Με λλία λόγια, εν όπως το ναρκοπέδιο:όπου πατήσεις μπορεί να εκραγεί!

2
“Εν ξέρω  τι θέλω να φάω”

Ίσως ο πιο συχνός καφκάς (και ελπίζω ο μόνος) που έχεις με τη φίλη σου εν για το τι να φάτε. Πάντα το ίδιο σενάριο, κάθεστε τζιαι οι 2 λυσσιωπεινασμένοι πας τον καναπέ, παίρνεις πρωτοβουλία να ρωτήσεις τι θέλει να φάει τζιαι απαντά σου ενοχλημένη τζιόλας “εν ξέρω , θκιάλεξε μια φορά εσύ“. Τι σκέφτεσαι;

  • Καλάν ρε κουμπάρε, αφού ότι τζιαι να της πω πάλε εν να καταλήξουμε να παραγγείλουμε ότι θέλει τζιείνη. Σύρε τζιαμέ 2-3 φαγιά να σου πει ότι εν τα θέλει, ώσπου να της σπάσεις τα νεύρα της τζιαι να σου πει τι θέλει.”

Guess what, είχες δίκαιο. Μετά που σου απέρριψε την ιδέα της πίτσας, επειδή εν καλοτζιαίρι τζιαι κάμνει δίαιτα, μετά που σου απέρριψε τζιαι τα σουβλάκια γιατί εν θέλει να φάει κοτόπουλο πάλε, καταλήγετε να τρώτε κινέζικα- το αγαπημένο της φαΐ.

3
“Σε 5 λεπτά είπα σου!”

Αφού σου είπε η καημένη ότι σε 5 λεπτά θα είναι έτοιμη, τι την ρωτάς κάθε μισάωρο μες στα νεύρα αν τελειώνει; Μετά που πολύ τζιαιρό, επήρες το απόφαση ότι ποττέ εν θα ετοιμαστεί σε 5 λεπτά. Τι σκέφτεσαι όμως κάθε φορά που σου το λαλεί;

  • “Είπε μου 5 λεπτά, άρα εννοεί 1 ώρα. Τούτο σημαίνει ότι προλαβαίνω να παίξω τουλάχιστον 3 παιχνίθκια FIFA.

1 μικρό tip: Λάλε της 2 ώρες πριν ότι σε 5 λεπτά φεύκετε, για να είσαστε πάντα στην ώρα σας!

4
“Πάλε εν να φκεις με τους φίλους σου;”

Εντάξει δαμέ είμαι με το μέρος σου. Εν τζιαι μπορεί να σου πει πόσες φορές εν να φκαίνεις με τους φίλους σου. Άσχετο πως της είπες αν θέλει να έρτει μαζί σου, αλλά εκατέβασε τα μούτρα της τζιαι είπε σου (για ακόμα μια φορά) πόσο δεν πάει τους φίλους σου. Τι σκέφτεσαι;

  • Εν φίλη που έχω, οξά την μετεμψύχωση της μάνας μου; Άκου ποτζιεί παράπονα! Το μόνο που έμεινε να με ρωτήσει εν ίντα ώρα θα έρτω τζιαι αν θα πιάω ζακέτα. Aλλά όι, άμαν τη ρωτήσω εγώ αν θα φκει με τις φίλες της, είμαι πρήχτης.”

Εννοείται ότι εσένα αναγκάζει σε να φκαίνεις με τις φίλες της τζιαι άμαν της πεις κακά λόγια για κάποια, κάμνει 10 μέρες να σου μιλήσει.

5
“Γιατί εν μου απάντησες στο μήνυμα;”

Πότε επήε 9 η ώρα τζιαι εν το εκατάλαβες; Ανοίεις το κινητό σου τζιαι βρίσκεις 5 missed calls που τη μάμμα σου, η οποία νομίζει ότι σε απαγάγαν, 2 missed calls που τους παρέες σου οι οποίοι γυρεύκουν σε για να πάτε για μπύρες τζιαι 7 μηνύματα γεμάτα angry emojis (που εν ήξερες καν ότι υπάρχουν) που τη φίλη σου. Τι σκέφτεσαι;

  • Πότε εν να το πάρει επιτέλους απόφαση ότι δεν έχω υπόθεση στο να απαντώ στα μηνύματα; Ας με πιάει ένα τηλέφωνο (σαμπώς τζιαι το τηλέφωνο εν να το απαντήσεις). Ποιος ακούει τη μουρμούρα της τωρά;”

Ε με το δίκαιο της. Έβρε μια συγκεκριμένη ώρα κάθε μέρα τζιαι κάμε ένα “check-in” με τη φίλη σου για να γλιτώνεις τις φωνές τζιαι τα αγκρίζματα.

Σε ποια από τα πιο πάνω είχαμε δίκαιο; Πες μας τη γνώμη σου στα comments!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,400FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending