fbpx

5 τρόποι για να ξέρεις πώς να φορέσεις και το καλοκαίρι τα αγαπημένα σου jeans!

Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας, και εύκολα μπορούμε να το συνδυάσουμε. Φυσικά, μιλάω για τα jeans που θες να φοράς ακόμα και τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού.

Όποια γραμμή κι αν έχουν mom’s, boyfriend’s είτε skinny μπορούν να φορεθούν καθημερινά, από το πρωί μέχρι το βράδυ με κάποιες στυλιστικές αλλαγές. Έχοντας πάντα ως βασικό χαρακτηριστικό το προσωπικό στυλ της κάθε γυναίκας!

Έτσι, πιο κάτω θα βρεις 5 stylish τρόπους που σου προτείνω με τους οποίους μπορείς να φορέσεις τα αγαπημένα σου jeans και το καλοκαίρι!

Δες πιο κάτω πώς να συνδυάσεις τα jeans:

1
Total denim look

Συνδύασε το jeans σου με ένα denim top στην ίδια απόχρωση. Θα έχεις σαν αποτέλεσμα ένα co-ord set που είναι η μεγαλύτερη τάση του καλοκαιριού!

2
Tie front tops

Τα tie front tops είναι μπλούζες με πολύ girly και στυλάτο αέρα που μπορείς να συνδυάσεις εύκολα με τα jeans σου. Είναι must have item για το καλοκαίρι και θα δώσουν στα jeans σου την καλοκαιρινή διάθεση που ψάχνεις!

3
Crop tops

Δοκίμασε να συνδυάσεις τα jeans σου σε φαρδιά γραμμή με ένα crop top. Θα δώσει μια sexy και ταυτόχρονα breezy διάθεση στο look σου, ιδανική για το καλοκαίρι! Απογείωσε το outfit σου με ένα ψάθινο καπέλο!

4
Total white look

Τα μονόχρωμα outfits είναι μια τάση που κολακεύουν και κάνουν το σύνολο σου να φαίνεται πιο ακριβό! Ιδιαίτερα το λευκό χρώμα δίνει ένα chic και καλοκαιρινό style στο look σου. Συνδύασε τα λευκά cropped jeans σου με ένα επίσης λευκό στενό top και ολοκλήρωσε το look σου με ένα headband!

5
Λευκό πουκάμισο

Μπορεί να σου φαίνεται η πιο safe επιλογή, αλλά είναι ένα old time classic κομμάτι! Μπορείς να ολοκληρώσεις το σύνολο σου με layers από κοσμήματα και statement γυαλιά ηλίου.

Εσύ με ποιο τρόπο θα φορέσεις τα jeans σου το καλοκαίρι;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,000FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending