fbpx

ΜΤΝ Μust Fashion Show: Oι 5 πιο καλοντυμένες της βραδιάς!

Πραγματοποιήθηκε για 5η συνεχόμενη χρονιά, η μεγαλύτερη γιορτή μόδας και ομορφιάς στην Κύπρο. Φέτος λίγο διαφορετικά βέβαια, αφού κάθε χρόνο πίσω από αυτή τη βραδιά κρυβόταν το μουσικό κανάλι MAD.

Η Έλλη Κοκκίνου, οι 48 ώρες και η Ελευθερία Ελευθερίου ξεσήκωσαν το κοινό και τους ρυθμούς της βραδιάς με καλοκαιρινά τραγούδια! Fashion bloggers, influencers, παρουσιαστές, τραγουδιστές και όχι μόνο, ήταν εκεί για να απολαύσουν το show.

Λίγο πριν ξεκινήσει όμως το show, περάσαμε από το μπλε χαλί και μαζέψαμε τις 5 εμφανίσεις που ξεχώρισαν και εντυπωσίασαν τους πάντες!

Πάμε να δούμε τις εμφανίσεις: 

1
Ραμόνα Φίλιπ

Η Ραμόνα έκανε μια λαμπερή και ταυτόχρονα εναλλακτική εμφάνιση στο blue carpet φορώντας laced pants από τη συλλογή της και λευκό πουκάμισο.

2
Ζώη Σοφοκλέους

Η Ζώη φοράει μια δική της δημιουργία σε ένα χρώμα, που κυριαρχεί και στη συλλογή της, ένα λευκο maxi dress. Ολοκλήρωσε το σύνολο της με χρυσά details.

3
Κωνσταντίνα Ευριπίδου

Η Κωνσταντίνα διάλεξε για τη βραδιά μια jumpsuit σε lilac απόχρωση που συνδύασε με statement σκουλαρίκια, floral clutch bag και lilac heels.

4
Σύλβια Μαυροπούλου

Η Σύλβια επέλεξε να κάνει μια πιο glamorous εμφάνιση με ένα κόκκινο sequin cropped jumpsuit και το συνδύασε με κόκκινα καλοκαιρινά πέδιλα και lilac clutch bag.

5
Άννα Χατζηγρηγορίου

Το outfit της Άννας δε θα μπορούσε να μην έχει την δική της υπογραφή. Μια δική της δημιουργία από τούλι και κεντημένες λεπτομέριες.

Εσύ ποια εμφάνιση ξεχώρισες από τη βραδιά;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending