fbpx

5 συνήθειες της παιδικής μας ηλικίας που όλοι θα θέλαμε να ζούμε ακόμα!

Ούλλοι πάντα λαλούμε, ”αχ τζιαι να ήμουν μωρό ακόμα”. Ποιος εν θα το ήθελε τούτο; Να μεν καταλάβεις τι γίνεται γυρώ σου τζιαι απλά να είσαι τζιείνος που ΟΥΛΛΗ η προσοχή εν πάνω του – χωρίς να καταλάβεις γιατί.

Να σου μιλούν τζιαι απλά να τους γράφεις, αφού είσαι μιτσής τζιαι δεν καταλάβεις τι λαλούν ή, αν καταλάβεις, έχεις τη δικαιολογία ότι είσαι μωρό! 

Δες 5 συνήθειες που θα ήθελες τζιαι εσύ να τις ζεις ακόμα!

1
Να σε ταΐζουν

Πάντα είχε φαΐ για ‘σένα τζιαι φαΐ που σίουρα εν να το φάεις, γιατί απλά πρέπει να μεγαλώσεις. Εβουρούσαν σε που πίσω να φάεις, έτσι σιγά-σιγά να παίξεις λλίο τζιαι να σε ταΐσουν ξανά – ώστε να το φάεις ούλλο.

Τωρά θέλεις φάε, θέλεις μεν φάεις, ούτε εν να σε βουρούν ούτε θα τους βουράς. Τζιαι αν δεν σου αρέσκει το φαΐ, τούτο έχει σήμερα, sorry!

2
Να θωρείς κινούμενα σχέδια με τις ώρες

Τι πιο ωραίο πράμα που το να είσαι μιτσής τζιαι να κάθεσαι ούλλη μέρα στα κινούμενα σχέδια;! Να τα μαθαίνεις που έξω τζιαι να ξέρεις τζιαι ποιο εν το επόμενο επεισόδιο που να δείξει.

Φυσικά τζιαι τωρά εν να πέσει λλίο το ματούι σου σε κανένα κινούμενο σχέδιο. Έχεις όμως κάτι θκιαβάσματα, κάτι εξετάσεις, κάτι εργασίες… Εν πολλοσηκώνουν οι ώρες σου τα κινούμενα σχέδια.

3
Γεμάτος ο τόπος παιχνίθκια

Που το σπίτι σου εν ελείπαν τα παιχνίθκια σίουρα. Ακόμα τζιαι μες την τσάντα σου είχες τζιείνα που εν εμπορούσες να αποχωριστείς. Να μεν ξεχάσω ότι στα αγαπημένα σου παιχνίθκια, ή γενικά σε ούλλα σου τα παιχνίθκια, εν εκόντευκε κανένας! 

Ντάξει, τωρά πιστεύκω βρίσκεις παραπάνω βιβλία ή ο,τιδήποτε άλλο ποτζιεί τζιαι ποδά, που τζιαι να σου τα πιάει κάποιος, εν τζιαι να το καταλάβεις. Ειδικά αν εν βιβλία, ούτε που εν να σε κόψει! 

4
Λερωμένα ρούχα

Είσαι μιτσής, σίουρα κάτι εν να στάξεις πάνω σου, αλλά τι σε κόφτει; Είσαι μωρό τζιαι αν είσαι λλίο λερωμένος, σιγά το πράμα. Εν να σε αλλάξουν σε κάποια φάση.

Το πρόβλημα εν ότι ως τωρά κάτι εν να στάξεις πάνω σου τζιαι όντως εν να εν λλίο πρόβλημα. Τζιαι αφού εμεγάλωσες, ή που εν να προσέχεις παραπάνω, ή που εν να έχεις εφεδρικά ρούχα πάντα μαζί σου.

5
Να είσαι στον κόσμο σου

Σίουρα εν καταλάβεις τι γίνεται γυρώ σου, ζεις έτσι έναν δικό σου κόσμο. Γελάς μόνος σου, χωρίς να σε παρεξηγά ο άλλος, επειδή μπορεί να σου εφάνηκεν αστείος τζιείνος- αλλά πού να το καταλάβει;

Γενικά, κάμνεις ότι σε κάμνει ευτυχισμένο σε τζιείνη την ηλικία. Για ‘μένα τουλάχιστον, τούτη εν μια που τις καλύτερες συνήθειες. Με άγχος, με έννοιες με τίποτε!

Εσύ ποια συνήθεια εν να ήθελες να ζεις μέχρι τώρα; Επεθύμησες τίποτε άλλο;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending