fbpx

Αυτά είναι τα πιο fun φουσκωτά που μπορείς να πάρεις από το Amazon!

Το καλοκαίρι είναι ήδη εδώ κι εσύ έχεις αρχίσει όχι μόνο να σκέφτεσαι αλλά και να αγοράζεις τα απαραίτητα αξεσουάρ για την παραλία! Αν είσαι από αυτούς που πέρσι δεν αποχωρίζονταν το ροζ φλαμίνγκο τους, τότε η πιο κάτω λίστα φτιάχτηκε για ‘σένα! Αν πάλι είσαι από αυτούς που έχουν βαρεθεί να βλέπουν φουσκωτά φλαμίνγκο, τότε πάρε ιδέες πώς να κάνεις την διαφορά φέτος στην παραλία!

Πιο κάτω σου παρουσιάζουμε 10 fun φουσκωτά που μπορείς να βρεις στη σελίδα Amazon.com!

Αν θες να κερδίσεις δωροκουπόνια αξίας €100 για αγορές από το Amazon, μπες τώρα στον νέο μας διαγωνισμό στο Facebook, σε συνεργασία με το Student.com!

1
Πολύχρωμος μονόκερος

Αυτό το τεράστιο unicorn φουσκωτό μπορεί να χωράει όλη σου την παρέα. Φυσικά αν δεν έχεις ιδιωτική παραλία ή πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων καλύτερα πάρε έναν ατομικό μονόκερο!

2
Χρυσός δράκος

Αν λατρεύεις τη σειρά Game of Thrones και ανυπομονείς για τον νέο κύκλο, τότε σου προτείνουμε αυτό τον χρυσό δράκο για να αρχίσεις να μπαίνεις στο mood από τώρα!

3
Ανανάς

Αν σου αρέσει να απολαμβάνεις εξωτικά φρούτα και κυρίως τον ανανά, που φέτος έγινε trend μετά το video clip του Fuego, τότε θα πρέπει απαραίτητα να πάρεις τον φουσκωτό ανανά!

4
Καρπούζι

Για ‘σένα που το καρπούζι είναι η διαχρονική καλοκαιρινή επιλογή για επιδόρπιο αυτό το φουσκωτό είναι το ιδανικό! Είναι στρογγυλό άρα και πιο ευρύχωρο για να ξαπλώνεις!

5
Μπανάνα

Δεν είναι σαν τα υπόλοιπα φουσκωτά καθώς δεν ξαπλώνεις πάνω του, αλλά είναι πιο ιδιαίτερο και φυσικά χωράει περισσότερα άτομα!

Θες να κερδίσεις δωροκουπόνια αξίας €100 από το Amazon; Μπες στον νέο μας διαγωνισμό ΕΔΩ!

6
Μελιτζάνα:

Αν το αγαπημένο σου φαγητό είναι ο μουσακάς και θες να το δείξεις στην παραλία, τότε σου προτείνουμε να αγοράσεις την φουσκωτή μελιτζάνα! Δεν θα το έχουν πολλοί, άρα δες το σαν μια ευκαιρία να ξεχωρίσεις!

7
Παγωτό ξυλάκι:

Τι πιο καλοκαιρινό από ένα παγωτό! Με αυτό το τεράστιο παγωτό ξυλάκι, που φαίνεται ιδιαίτερα άνετο για την παραλία, θα είσαι ο βασιλιάς του καλοκαιριού!

8
Παγωτό χωνάκι:

Μια άλλη εκδοχή του παγωτού, πιο ιδιαίτερη και  ακόμα πιο fun! Ειδικά αν δεν μπορείς να αντισταθείς στο φρέσκο παγωτό που βρίσκεις στην αγαπημένη σου παγωταρία, αυτό είναι για ‘σένα!

9
Παγωτό sandwich:

Για όλους εσάς που νοσταλγείτε το αγαπημένο παγωτό των παιδικών μας χρόνων, το Sandwich!

10
Σύννεφο-Ουράνιο τόξο

Αν θες να νιώσεις μια πραγματική σταρ στην παραλία, τότε ξάπλωσε στο φουσκωτό σύννεφο και απόλαυσε το ουράνιο τόξο που περνάει από πάνω σου! Ουάο!

Κέρδισε 2 δωροκουπόνια αξίας €100 το καθένα για αγορές από το Amazon!
Μπες τώρα στον νέο μας διαγωνισμό στο Facebook, σε συνεργασία με το Student.com!

Εσύ με ποιο φουσκωτό θα επιλέξεις να κάνεις τις βουτιές σου φέτος;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending