fbpx

Αυτά είναι τα 5 πράγματα που θα σου λείψουν από τη φοιτητική σου παρέα!

Πριν καν πάεις την πρώτη μέρα στο πανεπιστήμιο, κάθεσαι τζιαι σκέφτεσαι 1000 πράματα. Ένα που τούτα: αν θα έβρεις παρέα ή όι.

Στην τελική καταλάβεις ότι άδικα έχανες τον χρόνο σου τζιαι εσκέφτεσουν τα τούτα. Φυσικά τζιαι ήβρες! Όσο περνά ο τζιαιρός, καταλάβεις ότι που παρέα, γίνεστε οικογένεια.

Εν μπορείς να φανταστείς μέρα χωρίς να τους δεις… Τζιαι έρκεται η μέρα της αποφοίτησης. Ξέρεις ότι εν θα χωριστούν οι δρόμοι σας, ότι εν να αλλάξουν πολλά πράματα, αλλά ΕΝ θα χαθείτε.

Πάμε να δούμε 5 πράγματα που θα σου λείψουν που τη φοιτητική σου παρέα:

1
Οι νύχτες στο διαμέρισμα τζιείνου/ης που εν που άλλη πόλη

Το καλύττερο πράμα! Ατέλειωτες νύχτες μαζί με ούλλη την παρέα. Pizza, ποτό, ταινίες τζιαι μετά κουβέντες για ό,τι θέμα σας έρτει, στη βεράντα. Το διαμέρισμα γίνεται τζιαι cafe τζιαι βιβλιοθήκη κατά τη διάρκεια των εξετάσεων.

Σπάζουν τα νεύρα σου, επειδή μετά εσύ είσαι τζιείνος/η που πρέπει να πλύνει τα ποτήρκα τζιαι να καθαρίσει. Αλλά εν τούτες τες στιγμές που εν να πεθυμίσεις παραπάνω.

2
Τα ταξίθκια που κανονίζετε να πάτε ούλλη η παρέα

Κατά τη διάρκεια των σπουδών, εν πιο εύκολο να κανονιστείτε. Με το που τελειώνετε το πανεπιστήμιο, χωρίζεστε επειδή ο καθένας θέλει να κάμει το master του αλλού, ή βρίσκουν δουλειά.

Τούτο σημαίνει ότι ο καθένας εν να έσσιει το πρόγραμμα του πλέον. Πράμα καλό εννοείται, απλά γίνεται πιο δύσκολο να κανονίσετε ταξίθκια μαζί.

3
Τα ρεζιλίκια στο εστιατόριο/cafe του πανεπιστημίου

Πεθυμάς τις ώρες τζείνες που εκάθεστουν ούλλοι στο εστιατόριο για φαΐ τζιαι εσυζητούσατε για μαθήματα, τι εφόρεν τζείνη/ος που εν τον/την συμπαθάτε τζιαι τι είπε ή έκαμε τζιαι έσπασε σας τα νεύρα, για το αν θα πάτε κάπου τη νύχτα κ.τ.λ.

Αλλά το καλύττερο; Το γέλιο σας! Τζιείνο που εγυρίζαν ούλλοι τζιαι εθωρούσαν σας!

4
Την οικογένειά τους που γίνεται τζιαι δική σου

Εννοείται ότι γνωρίζεις την οικογένεια του καθένα που την παρέα! Στην αρχή αντρέπεσαι, αλλά με τον τζιαιρό πάεις σπίτι τους, τζιαι ας μεν εν ο φίλος/η σου σπίτι.

Κάθεσαι με τους γονείς του/της τζιαι πίνετε καφέ τζιαι συζητάτε. Θεωρούν σε πλέον κόρη/γιο τους.

5
Τις ομαδικές κοπάνες που τα μαθήματα

Εν έσσιει παρέα που να μεν έφυε που μαθήματα ομαδικώς! Αν εν λλία τα άτομα στη τάξη, εννοείται ότι σας ξέρει ο καθηγητής με το μικρό! Τζιαμέ ντάξει, ξέρεις ότι αν φάεις την παρατήρηση, εν να την ακούσουν τζιαι οι υπόλοιποι της παρέας. #solidarity

Ότι τζιαι να πούμε, όσες άλλες παρέες κάμουμε μετά το πανεπιστήμιο εν θα εν το ίδιο. Η παρέα η φοιτητική, η 2η σου οικογένεια, εν αναντικατάστατη!

P.S: Εγώ επεθύμησα τη δική μου παρέα!

Εσύ πεθύμησες τη φοιτητική σου παρέα ή ακόμα;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending