fbpx

Ocean’s 8: Αυτή η action ταινία είναι διαφορετική απ’ όσες έχεις ξαναδεί!

Η οικογένεια Ocean που τόσο αγαπήσαμε στην τριλογία “Ocean’s” με τις αριστοτεχνικές ληστείες της επιστρέφει! Αυτή τη φορά όμως πρωταγωνιστής δεν είναι ο Danny!

Η αποξενωμένη αδελφή του Danny Ocean, η Debby ξεκινάει την απόπειρα για να πετύχει τη ληστεία του αιώνα, κατά τη διάρκεια του ετήσιου Met Gala, που διεξάγεται στη Νέα Υόρκη και μαζεύει όλο το star-system. Αλλά για να πετύχει κάτι τέτοιο, πρέπει πρώτα να οργανώσει στο πλάι της την τέλεια θηλυκή ομάδα.

Το “Ocean’s 8” ακολουθεί τη γνωστή, πετυχημένη συνταγή της τριλογίας του Steven Soderbergh: έντονη, “εγκληματική” δράση, έξυπνες ατάκες σε μια ταινία που συνδυάζει άψογα το έγκλημα με το χιούμορ! Η μοναδική διαφορά είναι πως αυτή τη φορά στο πηδάλιο της δράσης βρίσκονται γυναίκες!

Πρωταγωνιστούν οι Sandra Bullock στο ρόλο της Debbie Ocean, η Cate Blanchett, η Anne Hathaway, η Helena Bonham Carter και η Rihanna, ενώ παίζουν επίσης οι James Corden (Carpool Karaoke Series) και Matt Damon.

Cameo εμφανίσεις θα πραγματοποιήσουν ανάμεσα σε άλλους οι Zayn Malik, Katie Holmes, Maria Sharapova, Serena Williams, Kim Kardashian, Adriana Lima σε ένα αστραφτερό casting!

Η ταινία αναμένεται να κάνει παγκύπρια πρεμιέρα στους κινηματογράφους K-Cineplex στις 14 Ιουνίου 2018.

Θες περισσότερα κινηματογραφικά νέα αλλά και τις υπόλοιπες προβολές των K-Cineplex; Δες τα ΕΔΩ!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending