fbpx

Κάνε αίτηση για εξ αποστάσεως σπουδές στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου!

21 Ιουνίου 2018 είναι η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων για εισδοχή στα 4 προπτυχιακά και 22 μεταπτυχιακά εξ αποστάσεως προγράμματα σπουδών, που προσφέρει το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου, για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019 (έναρξη σπουδών: Σεπτέμβριος 2018).

Δημόσιο Πανεπιστήμιο και καινοτόμο στη χρήση εκπαιδευτικής τεχνολογίας, το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ) είναι αναγνωρισμένο ως ισότιμο και ομοταγές προς τα ελληνικά Πανεπιστήμια. Με ευέλικτη εκπαιδευτική μεθοδολογία, προσαρμοσμένη στις ανάγκες και τις υποχρεώσεις των φοιτητών, το ΑΠΚΥ προσφέρει τη δυνατότητα σε όλους όσοι το επιθυμούν, να αποκτήσουν έναν πανεπιστημιακό τίτλο σπουδών, εφόδιο για προσωπική, επιστημονική και επαγγελματική εξέλιξη. Τα προγράμματα σπουδών που προσφέρονται για το 2018-2019 με προσιτά δίδακτρα & υποτροφίες, στην ελληνική και την αγγλική γλώσσα, καλύπτουν μεγάλο εύρος επιστημονικών κλάδων.

Η φοίτηση στο ΑΠΚΥ στηρίζεται:

  • σε μια υπερσύγχρονη Πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης,
  • σε πολυμορφικό εκπαιδευτικό υλικό,
  • στην άμεση και συνεχή επικοινωνία και υποστήριξη των φοιτητών από το διεθνούς κύρους ακαδημαϊκό προσωπικό του Πανεπιστημίου.

Η φυσική παρουσία των φοιτητών απαιτείται μόνο στην τελική εξέταση των Θεματικών Ενοτήτων/μαθημάτων, σε εξεταστικά κέντρα που οργανώνονται στην Κύπρο και στην Ελλάδα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο/Κρήτη).

Πέρα από τα προγράμματα που οδηγούν σε απόκτηση τίτλου σπουδών, το ΑΠΚΥ προσφέρει, επίσης, ευκαιρίες συμμετοχής σε προγράμματα κατάρτισης σύντομης διάρκειας, καθώς και σε προγράμματα διά βίου μάθησης.

Οι αιτήσεις εισδοχής για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019 υποβάλλονται ηλεκτρονικά, αποκλειστικά μέσω του ιστοχώρου του Πανεπιστημίου στον σύνδεσμο ΕΔΩ.

Αναλυτικές πληροφορίες για όλα τα προγράμματα σπουδών, την εκπαιδευτική μεθοδολογία και τη φοίτηση στο ΑΠΚΥ είναι διαθέσιμες στις αντίστοιχες σελίδες του ιστοχώρου του Πανεπιστημίου (www.ouc.ac.cy). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να επικοινωνούν με το τηλεφωνικό κέντρο του ΑΠΚΥ στο +357 22411600 ή/και στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο admissions@ouc.ac.cy.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending