fbpx

Ρωτήσαμε 5 Κύπριες για τα μαγιό που ΔΕΝ θέλουν να δουν ξανά πάνω σε άντρες!

Αν και ο καιρός πρόσφατα ήταν μόνο βροχές, εσύ σίγουρα έκανες τα πρώτα σου μπάνια. Σίγουρο είναι επίσης το γεγονός ότι -και φέτος- είδες τουλάχιστον 5 trends μαγιό που σε έκαναν να σκεφτείς: “Mα πάει καλά; Τι εφόρησε τούτος;

Εμείς ρωτήσαμε 5 Κύπριες για τα μαγιό δεν θέλουν να ξαναδούν πάνω σε άντρες. Εάν είσαι κοπέλα, ταυτίσου ελεύθερα. Εάν είσαι άντρας, δώσε προσοχή και ετοιμάσου για swimsuit-shopping.

Τι μας είπαν; Πάμε να δούμε παρακάτω:

1
Μαρία – Speedo μαγιό

youtube.com

Α Παναγία μου τα speedo είναι ο Χάρος μου, δεν έχουν λόγο ύπαρξης. Για όνομα του Θεού, σταματήστε τούτο το trend. Έσσιει τζιαι μωρά που σας βλέπουν, εν κρίμα. Θέλετε να κάμουμε μια προκήρυξη για να απαγορευτούν τα Speedo σε θάλασσες και ακτές;

2
Αθηνά – Φωσφορούχα μαγιό

dhgate.com

Ποιος εξεκίνησε το trend με τα φωσφορούχα; Φέρτε μου τον δαμέ να εξηγηθούμε. Εν γίνεται να κολυμπά ο άλλος δίπλα που την πορτοκαλιά τη σημαδούρα τζιαι να φωσφορίζει πιο πολλά. Όι τίποτε άλλο, αλλά εν τζιαι θέμα ασφάλειας. Αν τον περάσει κανένας για τη σημαδούρα σαν κάμνει water sports τι γίνεται; Αγαπητοί μου άντρες, θερμή παράκληση, να φορέσετε κάτι πιο διακριτικό φέτος.

3
Κυριακή – Floral μαγιό

pinterest.com

Θα την πω την αμαρτία μου, άμαν θωρώ άντρα με floral μαγιό θυμίζει μου τζιείνα τα φκιόρα που “τα φέρνει ο αέρας” μες στην αυλή τζιαι μουρμουρά η μάμα σου ότι πρέπει να τα σκουπίσει. Ναι ναι, σωστά εκατάλαβες, μιλώ για τζιείνα τα μωβ. Εν τζιαι να χαθεί ο κόσμος ρε παιθκιά αν βάλετε ένα μονόχρωμο μαγιό.”

4
Ιωάννα – Μακριά μαγιό

cariocawear.com

Εν μπορώ να βλέπω άντρες με μακριά μαγιό. Πυρώνωωω! Άσε που τη νύχτα φορούν βερμούδες πιο κοντές που τα μαγιό που εφορούσαν ούλλη μέρα τζιαι φένεται πολλά αστείο το μαύρισμα τους. Βάρτε λλίο πιο κοντά μαγιό ρε παιδί μου, μεν φοάστε.”

5
Δανάη – Κολλητά μαγιό

gossier.com

Να παρακαλέσω όσους σκέφτονται να φορέσουν κολλητά μαγιό στην παραλία φέτος, να σταθούν μπροστά από τον καθρέφτη τζιαι να κοιτάξουν προσεκτικα. Εάν εχουν πάνω από 4 κοιλιακούς, ας το βάλουν το κολλητό μαγιό. Αν όμως έχουν 1 “ενιαίο” κοιλιακό, καλό θα ήταν να φορήσουν τίποτε πιο άνετο.”

Εσύ τι προτιμάς; Αν ξεχάσαμε κάποιο μαγιό, γράψε μας το σε comment! 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending