fbpx

5 σημάδια που δείχνουν ότι σίγουρα του αρέσεις πολύ!

Του αρέσεις; Λες να νιώθει άνετα μαζί σου; Θα καταλήξετε μαζί ή είναι και αυτό ακόμα ένα ραντεβού που θα πάει χαμένο; Όλες αυτές οι ερωτήσεις περνούν από το μυαλό κάθε γυναίκας στο πρώτο ραντεβού και γενικά στο ξεκίνημα μιας νέας σχέσης!

Και για να μην βασανίζεσαι και να σκέφτεσαι και να δυσκολεύεσαι να βγάλεις άκρη για το αν του αρέσεις ή όχι, μπήκα και έψαξα ανάμεσα σε πολλές έρευνες και σημείωσα τα 5 κυριότερα σημάδια που δείχνουν αν του αρέσεις ή όχι.

Δες τα πιο κάτω:

1
Ακούει αυτά που λες

Instagram/@sazan

Είναι πολύ σημαντικό όταν ο άντρας ακούει όσα έχεις να πεις με προσοχή και προσθέτει στη συζήτησή σας! Προσοχή όμως, είναι καλό να “προσθέτει” στις συζητήσεις σας και όχι “διακόπτει” για να πει τα δικά του.

Όταν διακόπτει δείχνει ότι είναι αρκετά “εγωκεντρικός” χαρακτήρας και αυτό ίσως δημιουργήσει προβλήματα αν προχωρήσετε σε σχέση.

2
Στέλνει μηνύματα

Pinterest

Είμαι σίγουρη ότι διάβασες ξανά και ξανά τη συνομιλία σας στο κινητό σου, είτε γιατί σου αρέσει να χαζεύεις αυτά που σου λέει, είτε γιατί προσπαθείς να διαβάσεις τι κρύβεται πίσω από τις λέξεις.

Πάντως να ξέρεις ότι αν σου στέλνει μηνύματα το πρωί, τότε σε σκέφτεται μόλις ξυπνάει. Αν πάλι από την άλλη σου στέλνει μηνύματα το βράδυ, σημαίνει ότι είσαι η τελευταία του σκέψη πριν πάει για ύπνο. Γενικά να ξέρεις ότι όταν σε ψάχνει και σου στέλνει μηνύματα δείχνει ότι ενδιαφέρεται και αυτό είναι ένα πολύ καλό σημάδι!

3
Θυμάται σημαντικές λεπτομέρειες

Instagram/@chiaraferragni

Αυτό σχετίζεται με το πρώτο hint που γράψαμε πιο πάνω. Θυμάται ποια γεύση παγωτού σου αρέσει, σε ποια μέρη σου αρέσει να συχνάζεις, θυμάται ποιο υλικό δε σου αρέσει να βάζεις πάνω στην pizza (Ίσως υπερβάλω; Αν πραγματικά του αρέσεις θα το θυμάται και αυτό)!

Γενικά θυμάται πολλά μικρά πραγματάκια που τον κάνουν να ξεχωρίζει στα μάτια σου. Και επειδή θυμάται σχεδόν τα πάντα που σου αρέσουν, θα σου ετοιμάζει και πιο συχνά εκπλήξεις όπως για παράδειγμα να σου φέρει εισιτήρια για την αγαπημένη σου συναυλία και όχι μόνο! Τυχερούλα!

4
Συμπεριφέρεται σωστά μπροστά από άλλους;

Είναι αρκετά σημαντική η συμπεριφορά που έχει προς το άτομό σου όταν είσαστε μέσα σε παρέα. Σίγουρα είναι σημαντικό το πώς σου συμπεριφέρεται όταν είστε οι δυο σας, αλλά αν μπροστά από τους άλλους έχει μια αλλιώτικη συμπεριφορά, αυτό υποδηλώνει πολλά.

Αν σε κάνει να νιώθεις μειονεκτικά με τις συζητήσεις που κάνει πχ. συνηθίζει να μιλά για πρώην ή για άλλα κορίτσια ή αν δε σου δίνει σημασία, τότε θα πρέπει να ξανά σκεφτείς για το αν θέλεις να προχωρήσεις μαζί του σε σχέση.

Επίσης είναι σημαντικό να σου δίνει σημασία όταν είστε με παρέα, και να δείχνει ανά τακτά διαστήματα ότι τον νοιάζεις. Πώς; Μα φυσικά με το να σου ρίξει ένα βλέμμα ή ένα χαμόγελο ή ακόμα να σου στείλει ένα μήνυμα σαν κάθεστε στο ίδιο τραπέζι!

5
Αλληλεπίδραση στα social media

Instagram/@gilles_souteyrand

Αν και διαφωνώ με αυτό το σημείο και δεν ήθελα καν να συμπεριληφθεί στη λίστα, “αναγκαστικά”το πρόσθεσα, αφού πλέον ζούμε στην εποχή των κοινωνικών μέσων δικτύωσης και όλες οι έρευνες συζητούσαν μέσα γι’ αυτό το σημείο.

Πλέον φαίνεται ότι είναι “σημαντικό” αν σου κάνει like, αν βλέπει πρώτος τα stories σου αν σου γράφει comments, αν σε κάνει tag σε διάφορα αστεία memes που μπορείτε να καταλάβετε μόνο εσύ και αυτός.

Αν από την άλλη δεν το κάνει, υπάρχουν 2 εκδοχές που μπορείς να σκεφτείς: Αρχικά, ότι δεν ασχολείται με τα social media. Απίθανο; Και όμως πολλά είναι τα άτομα που δεν ασχολούνται ούτε με το Instagram, αλλά ούτε και με το Facebook όσο περίεργο και αν σου ακούγεται!

Η δεύτερη εκδοχή είναι να καταλάβεις αν είναι μόνο μαζί σου που δεν ασχολείται στα social media! Δεν είναι ωραίο να βλέπεις ότι μιλά συνεχώς με τους φίλους του στο Messenger, αλλά με εσένα δεν ασχολείται καν! Αν συμβαίνει αυτό, τότε τα πράγματα δεν είναι και τόσο καλά…

Αυτά ήταν τα 5 σημεία που δείχνουν αν του αρέσεις! Πριν κρίνεις όμως τις πράξεις του, σκέψου πρώτα πώς του συμπεριφέρεσαι εσύ! 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
16,900FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending