fbpx

Βρείτε μοναδικά ρούχα βάπτισης στα Famous Friends!

Η αλυσίδα καταστημάτων Famous Friends δημιουργήθηκε το 2000 για να καλύψει ένα κενό στην κυπριακή αγορά αφού απευθύνεται κυρίως σε γονείς που θέλουν να παρέχουν στα παιδιά τους ποιοτικά ρούχα με ξεχωριστό στυλ.

Τα καταστήματα δεν προσφέρουν μόνο παιδικά ρούχα και παπούτσια, αλλά και ολοκληρωμένες σειρές βάφτισης με όλα όσα χρειάζεστε για την πιο ξεχωριστή μέρα του παιδιού σας!

Οι νέες συλλογές ρούχων βάπτισης που έφτασαν στα καταστήματα είναι φτιαγμένες με μοναδικά υφάσματα υψηλής ποιότητας, με ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες και τα χειροποίητα στοιχεία. Βρείτε ρομαντικά φορέματα και στιλάτα κοστούμια για μια αξέχαστη βάπτιση!

Δείτε πιο κάτω φωτογραφίες: 

Το πάθος και η αφοσίωσή τους για την παιδική μόδα καθιστά τα Famous Friends ως τον πιο ιδανικό προορισμό για ρούχα βάπτισης, αφού συνεχώς προσφέρει ποιοτικές επιλογές από κορυφαία brands όπως Boboli, My Little Kiss, Dreamwish και Celia Kritharioti.

Βρείτε τα καταστήματα Famous Friends στη Λευκωσία, Λάρνακα, Λεμεσό και Πάφο ή ψωνίστε ηλεκτρονικά στο www.famousports.com (https://goo.gl/UmqjaQ) 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,100FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending