fbpx

Αυτές είναι οι 5+1 δραστηριότητες που μπορείς να κάνεις φέτος το καλοκαίρι!

Αρχίζουν οι διακοπές, και οι μέρες θα είναι γεμάτες με ηλιοθεραπεία, διάφορα έξοδα, clubs, και άλλες συνήθειες.

Όμως, τι διαφορετικό μπορείς να κάνεις φέτος το καλοκαίρι για να μη μοιάζει με όλα τα προηγούμενα;

Σου προτείνω 5 ιδέες για δραστηριότητες που μπορείς να κάνεις φέτος, για να έχεις μοναδικές διακοπές – συν 1 bonus 😉 :

1
Μεταμόρφωσε το σώμα σου

Είχες σκεφτεί να πας γυμναστήριο και να έχεις έτοιμο το beach body σου πριν το καλοκαίρι, όμως ως τώρα δεν έχεις πατήσει στο γυμναστήριο; Το ίδιο κι εγώ!

Ποτέ δεν είναι αργά. Σίγουρα έχεις δει παντού φωτογραφίες όπως την πιο πάνω, με διάφορα προγράμματα. Σου δίνω εδώ την πηγή!

Μπορείς να βρεις διάφορα workouts, προγράμματα και challenges, για 90 μέρες, άρα είναι καλή ιδέα να αρχίσεις από τις αρχές του καλοκαιριού.

2
Scuba Diving

Πολύ πιθανόν να είχες δοκιμάσει κάποιου είδος water sport, όμως έχεις ποτέ κάνει scuba diving;

Πρέπει να κάνεις μερικά μαθήματα προετοιμασίας και με την καθοδήγηση του εκπαιδευτή, μπορείς να αποκτήσεις μια από τις καλύτερες σου εμπειρίες. Σιγουρέψου ότι έχεις μαζί σου waterproof κάμερα για να μοιραστείς την εμπειρία σου με τους φίλους σου!

Εάν δεν είσαι “της θάλασσας”, και θέλεις περισσότερη αδρεναλίνη, δοκίμασε sky diving!

3
DIY Projects

Όλοι μας έχουμε ένα board στο Pinterest αποκλειστικά για do-it-yourself ιδέες, που μας άρεσαν πολλά όμως δεν δοκιμάσαμε να τα κάνουμε.

Επέλεξε κάποια για να ξεκινήσεις φέτος – είτε αφορά διακόσμηση δωματίου, είτε είναι κάποια “αλλαγή” στα παλιά σου ρούχα.

4
Ανάπτυξε μια νέα δεξιότητα

Είναι καλή ευκαιρία να αφιερώσεις λίγο χρόνο αραιά και πού και να μάθεις κάτι καινούριο! Δοκίμασε να μάθεις κάποιο μουσικό όργανο, και παίξε το αγαπημένο σου τραγούδι.

Μάθε με την παρέα σου κάποια χορογραφία για το αγαπημένο σου τραγούδι. Μάθε μια καινούρια γλώσσα με τη χρήση των διάφορων εφαρμογών κινητού, ή και παρακολουθώντας μαθήματα στο YouTube.

5
Πήγαινε σε συναυλία

Είναι σίγουρο πως θα πας club και θα ακούσεις έναν DJ να παίζει τα αγαπημένα σου hits, αλλά αυτό δεν συγκρίνεται με την εμπειρία ενός live show.

Πέρασε μια αξέχαστη βραδιά με την παρέα σου φέτος, σε ένα από τα αναμενόμενα festivals, όπως το Red Summer Festival, ή και σε ένα από τα μεγαλύτερα events: live του Jason Derulo ή της Ελένης Φουρέιρα!

6
Βρες μια καλοκαιρινή δουλειά

Εκτός από τα καθημερινά έξοδα, είναι καλή ευκαιρία να αποκτήσεις εργασιακή πείρα, αν και για 1 μήνα, καθώς και τα δικά σου pocket money για επιπλέον διασκέδαση!

Ψάξε λοιπόν κάποια εποχιακή εργασία, όπου θα αποκτήσεις χρήσιμη εμπειρία για το μελλοντικό σου CV, καθώς και νέους φίλους.

Εάν επιθυμείς να συνεχίσεις να δουλεύεις και μετά που θα αρχίσουνε τα μαθήματα, ψάξε καλύτερα εργασίες που είναι μόνο για Σαββατοκύριακα (υπάρχουν εταιρείες που ζητούν εργαζόμενους μόνο για 1-3 μέρες την εβδομάδα).

Κάνε το καλοκαίρι σου αξέχαστο φέτος!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending