fbpx

5 hairstyles για να ξεχωρίσεις τη μέρα της αποφοίτησης σου!

Όσο λαμπερό και να είναι το φόρεμα της αποφοίτησης σου δεν θα ολοκληρωθεί ποτέ χωρίς το σωστό hairstyle! Μην ξεχνάς ότι οι φωτογραφίες που θα βγάλεις εκείνη την ημέρα θα μείνουν για πάντα στο άλμπουμ σου.

Τα trends θέλουν τα μαλλιά φέτος να είναι επιμελώς ατιμέλητα. Ναι, θα πας κομμωτήριο σίγουρα ένα δύωρο, αλλά το κεφάλι σου δεν πρέπει να είναι 100% στημένο!

Εμείς ψάξαμε και σου προτείνουμε 5 τέλεια hairstyles για όλα τα γούστα ιδανικά για την βραδιά της αποφοίτησης σου.

Δες τα εδώ:

1
Sleek Straight Hairstyle

Be extra! Αν θες να είσαι άνετη και chic ταυτόχρονα τότε το ίσιο μαλλί είναι μια τέλεια λύση για ‘σένα! Επίσης αυτό το hairstyle είναι ιδανικό αν θέλεις να βάλεις μεγάλα και statement σκουλαρίκια! 

2
Vang style

Αυτό είναι ίσως το μόνο στημένο hairstyle που μπορείς να φτιάξεις. Έχει μια ρομαντική και retro επιρροή, γι’ αυτό φρόντισε να το συνδυάσεις σωστά με το υπόλοιπο σου look!

3
Braided hairstyle

Θα λατρέψεις τα μαλλιά σου μίσα πιασμένα πάνω μιας και αδυνατίζουν το πρόσωπο! Ιδανικό για τη βραδιά αυτή που θα βγάλεις πολλές φωτογραφίες! Μάζεψε τα μαλλιά σου κάνοντας τα πλεξούδα για ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα!

4
Low ponytail

Στην αποφοίτηση σου θα φοράς καπέλο, γι’ αυτό και χρειάζεται η αλογοουρά σου να είναι χαμηλή. Ωστόσο, μπορείς να δημιουργήσεις διάφορα είδη αλογοουράς μιας και μπορείς να κάνεις τα μαλλιά σου κυματιστα, ίσια ή ακομή και bubble braid.

 

5
Επιμελώς ατιμέλητα

Ένα φυσικό και καλοκαιρινό hairstyle που αρμόζει στην περίσταση. Ταιριάζει σε μακριά αλλά και σε κοντά μαλλιά. Δημιούργησε τις σπαστές μπούκλες που όλες λατρεύουμε και θα τραβήξεις τα βλέμματα!

Ανέβασε τη φωτογραφία σου από αυτή την σημαντική νύχτα και κάνε μας tag στο Instagram ή χρησιμοποίησε το hashtag #studentlifetrends για να δούμε το αποτέλεσμα!

Εσύ ποιο hairstyle θα κάνεις για τη βραδιά της αποφοίτησης σου;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending