fbpx

Αυτές είναι οι διάσημες Ελληνίδες που γίνονται πιο όμορφες από παλιά!

Θα έχεις προσέξει ότι οι γυναίκες της showbiz κάνουν τα πάντα για να διατηρήσουν την εξωτερική τους ομορφιά και να μην αφήσουν τα σημάδια του χρόνου να επηρρεάσουν αρνητικά την εικόνα τους (πολύ καλά κάνουν κατά τη γνώμη μου). Άλλωστε, ποια γυναίκα δεν θέλει να παραμείνει όμορφη και ελκυστική;

Σε κάποιες περιπτώσεις, ειδικότερα σε αυτή την εποχή, βλέπουμε ότι όσο περνούν τα χρόνια, τόσο μια γυναίκα ομορφαίνει καθώς ξέρει να περιποιείται τον εαυτό της καλύτερα, να χειρίζεται τις στυλιστικές τις επιλογές, να μακιγιάρεται πιο καλά κ.τ.λ.

Σίγουρα η ομορφιά είναι υποκειμενική και για τον καθένα το «ωραίο» διαφέρει.  Παρ’ όλ’ αυτά υπάρχουν και κάποιες κυρίες που η σύγκριση του τότε και του σήμερα είναι εμφανέστατη και θετική.

Δες πιο κάτω 5 διάσημες Ελληνίδες που ομορφαίνουν όσο περνούν τα χρόνια:

1
 Δέσποινα Βανδή – 48 ετών

Η Δέσποινα Βανδή είναι αδιαμφισβήτητα μια εντυπωσιακή και δυναμική γυναίκα.  Η ίδια έχει δηλώσει ότι τώρα όσο ποτέ άλλωτε νιώθει πιο καλά και άνετα με τον εαυτό της και έχει περισσότερη αυτοπεποίθηση.

2
Ελένη Μενεγάκη – 48 ετών

Ανέκαθεν η Ελένη Μενεγάκη ήταν μια γυναίκα που απασχολούσε τον χώρο της showbiz ως τηλεπαρουσιάστρια αλλά και ως γυναίκα.

Σήμερα στα 48 της χρόνια παραμένει το ίδιο γλυκιά και όμορφη όσο στα νεανικά της χρόνια.

3
Ναταλία Γερμανού – 52 ετών

Άλλη μια Ελληνίδα παρουσιάστρια έχει αποδείξει ότι η ομορφιά της αντέχει στο χρόνο και όσο μεγαλώνει τόσο πιο ωραία δείχνει και αισθάνεται ωραία με τον εαυτό της. Ποιος θα πίστευε ότι η Ναταλία Γερμανού είναι 52 ετών;

4
Μαρία Μπακοδήμου – 53 ετών

Παρουσιάζοντας το πρόσφατο τηλεπαιχνίδι «The power of Love» η Μαρία Μπακoδήμου τα τελευταία χρόνια δείχνει αρκετά ανανεωμένη.

5
Μαρία Μπεκατώρου – 44 ετών

Τέλος, η Μαρία Μπεκατώρου είναι ακόμη μια παρουσιάστρια που με τα χρόνια έχει αλλάξει σε μεγάλο βαθμό. Πάντα θετικά!

Ποια διάσημη Ελληνίδα πιστεύεις ότι έχει ομορφύνει περισσότερο; Πες μας τη γνώμη σου σε comment!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending