fbpx

Curves Alert: 5+2 λογαριασμοί στο instagram που πρέπει να ακολουθήσεις

Αγάπησε το σώμα σου και καμάρωσε για τις καμπύλες σου! Και γιατί οχι, βρες το είδωλο σου στο πρόσωπο ενός από τα χιλιάδες curvy μοντέλα που υπάρχουν στον κόσμο! Μοντέλα που παραδίδουν μαθήματα style, αυτοπεποίθησης αλλά και ζωής!

Αυτά είναι τα 7 δικά μας αγαπημένα και πανέμορφα κορίτσια, τα οποία σου προτείνουμε να ακολουθήσεις στο Instagram. Θα σου φτιάχνουν τη μέρα με τις στυλάτες δημοσιεύσεις τους γι΄αυτό μην αργείς, πάρε ιδέες για το επόμενο σου post!

Δες ποια curvy girls πρέπει να ακολουθήσεις στο Instagram:

1
Ashley Graham (Instagram: @ashleygraham)

Τι να πρωτοπεί κανείς για την 30χρονη καλλονή και τις απίστευτες καμπύλες της; Οι φωτογραφίες της μιλάνε από μόνες τους. Mη ξεχάσεις να κάνεις μια βόλτα στο online shop με τη δική της σειρά με εσωρούχων και μαγιό.

2
Stefania Ferrario (Instagram: @stefania_model)

Όχι δεν είναι η Marylin Monroe! Είναι η Stefania Ferrario, είναι μόλις 24 χρονών από την Αυστραλία όπου και διαπρέπει σαν plus sized μοντέλο. Ένα  μοντέρνο κορίτσι με retro διάθεση και μοναδικό style!

3
Natalia Lorenzo (Instagram: @lordenzo__)

H Natalia είναι μόλις 19 χρονών και ξεπερνά τους 110k followers στο Instagram! Η γλυκιά της προσωπικότητα και η αναμφισβήτητη ομορφιά της, την ξεχώρισε μέσα από τον κόσμο των curvy κοριτσιών!

4
La’Tecia Thomas (Instagram: @lateciat)

Η απόλυτη γυναίκα με υγιές σώμα, sexy καμπύλες, πανέμορφο πρόσωπο και ανεπανάληπτο style! Η Τecia εκτός από καλλονή είναι και ταλαντούχα αφού έχει τη δική της συλλογή με ρούχα που μπορείς να βρεις εδώ!

5
Jerae (Instagram: @curvyology)

H Jerae είναι πηγή έμπνευσης για κάθε curvy girl και όχι μόνο! Μέσα από τα beauty posts της, που πολλές φορές είναι τολμηρά, μας δίνει μαθήματα style αλλά και αυτοπεποίθησης!

6
Laura Brioschi (Instagram: @lovecurvy_laurabrioschi)

Η πανέμορφη Ιταλίδα που κατάφερε να ξεπεράσει τη βουλιμία, να είναι υγιής και να εμπνέει με τις καμπύλες της χιλιάδες γυναίκες στον κόσμο! Η Laura εκτός από μαθήματα style παραδίδει και μαθήματα ζωής!

7
Alexis Erler (Instagram: @alexiserler)

She rocks her curves! Είναι περήφανη για τις καμπύλες της και το δείχνει! Η Alexis πρωτοεμφανίστηκε στον χώρο της curvy μόδας μόλις 3 χρόνια πριν, κάνει όμως θραύση στη Γερμανία, όπου και εργάζεται.

Εσένα ποιο είναι το αγαπημένο σου curvy model;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending