fbpx

5 ταινίες που θα σε κάνουν να πας cinema αυτόν τον μήνα!

Ίσως θα προτιμάς να πας παραλία παρά στον κινηματογράφο αυτό τον μήνα, αλλά μπορεί να σου αλλάξουμε τη γνώμη, αν μάθεις τις ταινίες που κυκλοφορούν.

Αυτόν τον μήνα θα κυκλοφορήσουν και έχουν ήδη κυκλοφορήσει πάρα πολλές ταινίες. Εμείς σου προτείνουμε κάποιες από αυτές, για να διαλέξεις ανάλογα με τις προτιμήσεις σου.

Μάθε για αυτές τις ταινίες πιο κάτω:

1
Adrift – Μετά την Καταιγίδα

Το Adrift είναι μια δραματική ταινία που βασίζεται σε αληθινά γεγονότα. Η ταινία περιστρέφεται γύρω από την περιπέτεια ενός ζευγαριού ιστιοπλόων που ταξιδεύει κατά μήκος του Ειρηνικού. Το ιστιοφόρο τους συντρίβεται από ένα ισχυρό τυφώνα στην περιοχή και τους καθηλώνει στη μέση της θάλασσας για 41 ημέρες.

Η ταινία είναι γεμάτη στιγμές αγωνίας αλλά και συγκίνησης. Η πρωταγωνίστρια βρίσκει τον σύντροφο της πληγωμένο μετά τον τυφώνα, ενώ δεν υπάρχει κανένας τρόπος να επικοινωνήσει με κάποιον ή να βρει στεριά αφού το πλησιέστερο λιμάνι είναι 1.500 μίλια μακριά.

Αν σου αρέσουν οι δραματικές ταινίες, σίγουρα θα σε ενδιαφέρει αυτή η ταινία. Παράλληλα, μπορεί να σε ενδιαφέρει να δεις την ταινία αν είσαι  θαυμαστής/στρια των ηθοποιών  με τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Πρωταγωνιστούν η Σαίλιν Γούντλι – γνωστή από το The Fall in Our Stars και τις ταινιες του Divergent – και ο Σαμ Κλάφλιν – γνωστός από το Me Before You και Love, Rosie.

2
Jurassic World: Fallen Kingdom

Η ταινία του franchise του Jurassic World έχει ήδη κυκλοφορήσει και αν είσαι φαν του Jurassic World ξέρεις ήδη γιατί πρόκειται. Η 1η ταινία του Jurassic World ακολουθεί τα χνάρια του επιτυχημένου Jurassic Park του Στίβεν Σπίλμπεργκ και είναι η ιστορία ενός πάρκου για κλωνοποιημένους δεινόσαυρους σε ένα νησί στην Αμερική.

Το σίκουελ είναι πιο σκοτεινό σε σύγκριση με της προηγούμενες ταινίες, το πλέον εγκαταλειμμένο πάρκο και οι δεινόσαυροι του βρίσκονται σε κίνδυνο όταν το ηφαίστειο του νησιού είναι έτοιμο να εκραγεί. Όταν η Κλερ μαθαίνει ότι η κυβέρνηση δεν θα επέμβει δέχεται τη βοήθεια ενός επιχειρηματία (πρώην συνεταίρος του εμπνευστή του πάρκου). Η Κλερ πρέπει να πείσει τον Όουεν να την βοηθήσει να βρει την πιο ευφυή βελοσιράπτορα που ο ίδιος είχε μεγαλώσει και με τη βοήθεια του στρατού του επιχειρηματία, να σώσουν όσους δεινόσαυρους μπορούν.

Αν αποφασίσεις να δεις αυτήν την ταινία, πρέπει να είσαι προετοιμασμένος/η για εικόνες καταστροφής, στιγμές αγωνίας και μια αλλαγή στην πλοκή που δεν θα περιμένεις!

3
Incredibles 2 – Οι Απίθανοι 2

Σίγουρα θα αναρωτιέσαι τι κάνει μια ταινία κινουμένων σχεδίων εδώ; Για να πούμε την αλήθεια, αυτή την ταινία ίσως την περίμενες 14 χρόνια πριν, μετά την επιτυχία της 1ης ταινίας. Η ταινία που προορίζονταν για τα παιδιά των δεκαετιών του 1990 και του 2000 κυκλοφορεί στης 14 Ιουνίου και ίσως να θέλεις να τη δεις αν ήσουν ένας από τους fans της πρώτης ταινίας.

Η 2η ταινία ξεκινά περίπου εκεί που μας άφησε η πρώτη. Ο Κύριος Απίθανος (Μπομπ) προσπαθεί να συνηθίσει να ζει μια φυσιολογική ζωή με τα παιδιά του – Βάιολετ, Ντας και το μωρό Τζακ-Τζακ. Η Ελαστίνα (Έλεν) ηγείται μιας καμπάνιας για να επιστρέψουν οι σούπερ ήρωες, μέχρι που ένας νέος κακός εμφανίζεται με ένα τρομερό σχέδιο.

Ταυτόχρονα, οι δυνάμεις του Τζακ-Τζακ είναι έτοιμες να αποκαλυφθούν, ενώ ολόκληρη οικογένεια των Απίθανων μαζί με τον Ψύχτρα, πολεμάει για να νικήσει το κακό για ακόμα μια φορά.

4
Book Club

Μια ταινία για τους fans του “50 Αποχρώσεις του Γκρι”… στο περίπου. Η ταινία είναι μια κωμωδία, η οποία περιστρέφεται γύρω από τη ζωή 4 γυναικών που διαβάζουν τις “50 Αποχρώσεις του Γκρι” και πώς το βιβλίο «αλλάζει» τις ζωές τους.

Οι 4 γυναίκες προσπαθούν να κάνουν μια νέα αρχή, ακολουθώντας πάντα το αγαπημένο τους βιβλίο που τις φέρνει αντιμέτωπες με ξεκαρδιστικές καταστάσεις.

Η ταινία κυκλοφορεί στις 14 Ιουνίου και οι αναγνώστες που αγαπούν το βιβλίο ίσως να ταυτιστούν, ενώ οι υπόλοιποι απλά θα απολαύσουν τις καταστάσεις που προκύπτουν σε αυτήν την ταινία!

5
Spinning Man – Βασικός Ύποπτος

Για τους λάτρεις του μυστήριου και του Θρίλερ κυκλοφορεί το Spinning Man στις 21 Ιουνίου. Η υπόθεση ξεκίνα όταν μία κοπέλα εξαφανίζεται. Ο καθηγητής φιλοσοφίας, Έβαν Μπερτς έχει μία  υπέροχη ζωή με τη γυναίκα του και τα 2 παιδιά τους.

Όμως το σκοτεινό παρελθόν του κρύβει ακατάλληλες σχέσεις με φοιτήτριες του και τον κάνει τον βασικό ύποπτο για την εξαφάνιση. Ο ντετέκτιβ Ρόμπερτ Μάλοϊ προσπαθεί να ανακαλύψει την αλήθεια ενώ η σύζυγος του Έβαν αρχίζει να χάνει την εμπιστοσύνη της.

Ταυτόχρονα, ο Έβαν πλησιάζει την Άννα, χωρίς να ξέρουμε αν είναι απλώς ακόμα μια από τις σχέσεις του με φοιτήτριες, ή το επόμενο του θύμα.

Πείστηκες να δεις κάποια από αυτές τις ταινίες;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending