fbpx

Υποτροφία σε φοιτητές του Πανεπιστημίου Κύπρου ανακοινώνει το Ίδρυμα ICAEW!

Το Ίδρυμα του Ινστιτούτου Ορκωτών Λογιστών στην Αγγλία και την Ουαλία (Institute of Chartered Accountants in England and Wales, ICAEW), προσφέρει υποτροφία μέσω του Πανεπιστημίου Κύπρου σε ένα φοιτητή/-τρια για τους εισερχόμενους την ακαδημαϊκή χρονιά 2018-2019.

Η υποτροφία είναι μέρος του προγράμματος υποτροφιών με τίτλο, “Changing Futures” του Ιδρύματος ICAEW και ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια συνάντησης της Αντιπροέδρου του ICAEW Fiona Wilkinson με τον Καθηγητή Κωνσταντίνο Χριστοφίδη, Πρύτανη του Πανεπιστημίου Κύπρου. Το πρόγραμμα έχει υποστηρίξει επιτυχώς ταλαντούχους φοιτητές που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες σε πανεπιστήμια της Αγγλίας.

Η Fiona Wilkinson δήλωσε: «Το πρόγραμμα υποτροφιών του Ιδρύματος ICAEW αφορά στη δημιουργία ευκαιριών που θα αλλάξουν τη ζωή των ταλαντούχων και επίδοξων φοιτητών, προκειμένου να τους επιτρέψει να εκπληρώσουν τις δυνατότητές τους. Είμαι ευτυχής που το Ίδρυμα επέλεξε το Πανεπιστήμιο Κύπρου για να προσφέρει την πρώτη υποτροφία του στην Ευρώπη.»

Ο Καθηγητής Κωνσταντίνος Χριστοφίδης δήλωσε: «Αυτή η υποτροφία θα στηρίζει έναν φοιτητή κάθε χρόνο κατά τη διάρκεια των σπουδών του, ο οποίος μπορεί να μην είχε διαφορετικά τη δυνατότητα να ενταχθεί στο επάγγελμα της λογιστικής ή των χρηματοοικονομικών. Πιστεύουμε ότι δεν πρέπει να υπάρχουν περιορισμοί στην προσέλκυση των καλύτερων και είμαστε ευτυχείς που συνεργαζόμαστε με το Ίδρυμα ICAEW για να πραγματοποιήσουμε το στόχο μας.»

Περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το σχέδιο μπορούν να βρεθούν εδώ: www.icaew.com/foundation

Caroline Kearns, Διευθύντρια του Ιδρύματος ICAEW, foundation@icaew.com .

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending