fbpx

5 super αγορές από το Bershka για το καλοκαίρι!

Η πιο ξέγνοιαστη εποχή του χρόνου είναι εδώ! Οι θερινές βόλτες άρχισαν και δεν έχουν σταματημό! Ξέρεις όμως τι θα φορέσεις σε κάθε summer event;

Το Bershka είναι αυτό που θα σε βοηθήσει να βρεις το outfit σου για κάθε περίσταση και να κάνεις στην ντουλάπα σου την ανανέωση που χρειάζεσαι! Μιας και στο αγαπημένο κατάστημα θα βρεις τα τελευταία fashion trends!

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε 5 stylish κομμάτια για να φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Δες πιο κάτω:

1
Midi Skirt with buttons 

Οι midi φούστες έχουν την τιμητική τους φέτος το καλοκαίρι. Μια printed φούστα με κουμπιά στο κέντρο, δεν πρέπει να λείπει από καμιά γυναικεία ντουλάπα.

Eιδικά όταν η φούστα είναι σε gingham print όπως η πιο πάνω. Στη συγκεκριμένη περίπτωση η φούστα είναι σετ με ένα top στο ίδιο print!

Βρες το εδώ

2
Ολόσωμο μαγιό

Ένα ολόσωμο μαγιό κολακεύει τα περισσότερα γυναικεία σώματα! Μπορείς να το συνδυάσεις με midi φούστα ή με ψηλόμεσα shorts και να το φορέσεις στις καθημερινές σου βόλτες.

Βρες το εδώ

3
High-waist shorts

Τα high-waist shorts είναι ένα από τα πιο must- have items  πρέπει μια γυναίκα να έχει στη γκαρνταρόμπα της. Είναι ένα κομμάτι που θα σε βγάλει πολλές φορές από τη δύσκολη θέση.

Βρες το εδώ 

4
Sequin top

Ένα sequin top είναι ό,τι πιο glamorous μπορείς να έχεις στην ντουλάπα σου φέτος. Ιδανικό για τα cocktail nights του καλοκαιριού και για τις επίσημες σου εξόδους μιας και θα τραβάς όλα τα βλέμματα!

Βρες το εδώ 

5
Dot wrap dress

Ένα από τα πιο εύκολα κομμάτια για να φορέσεις το καλοκαίρι! Συνδύασέ το με λευκά sneakers το πρωί και το βράδυ με ψηλά πέδιλα. Ένα polka dot φόρεμα είναι το απόλυτο summer trend!

Βρες το εδώ 

Εσύ τι θα ψωνίσεις αρχικά από το Bershka;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,000FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending