fbpx

Δες ποιοι διάσημοι έγιναν αγνώριστοι μετά τις πλαστικές επεμβάσεις!

Οι διάσημοι stars είναι πλέον τα πρότυπα πολλών από εμάς. Μάλιστα κάποιοι ευχόμαστε να τους μοιάζαμε.

Με την επιστήμη να εξελίσσεται όλο και περισσότερο, κυρίως με τη βοήθεια της τεχνολογίας, πλέον γίνονται θαύματα. Ένα από αυτά είναι οι πλαστικές επεμβάσεις κι εγχειρήσεις που κάνουν όλοι (ανεξαιρέτως) οι διάσημοι, για τους δικούς τους λόγους.

Σε κάποιους φαίνονται οι αλλαγές σε κάποιους πάλι όχι. Επίσης, κάποιοι το παραδέχονται και άλλοι όχι!

Πάμε να δούμε τις αλλαγές που επέλεξε ο καθένας τους να κάνει:

1
Cristiano Ronaldo

Ο Πορτογάλος άσος του ποδοσφαίρου, αναμφισβήτητα θεωρείται από τους πιο γοητευτικούς άνδρες στον κόσμο με το γυναικείο κοινό να τον ανεβάζει όλο και πιο ψηλά. Όμως, γνώριζες ότι το ομορφόπαιδο της Ρεάλ δεν ήταν πάντοτε έτσι;

Αν όχι, σε ενημερώνω ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει κάνει πλαστικές αισθητικές εγχειρήσεις γύρω από τα μάτια, το στόμα και τη μύτη για να φαίνεται το δέρμα του αψεγάδιαστο όπως επίσης, και μερικές ενεσούλες μπότοξ στο μέτωπο.  Παρ’ όλ’ αυτά, η μεγαλύτερη αλλαγή ήταν τα δόντια. Πάλι καλά!

2
Kylie Jenner

Η διάσημη καλλονή και η νεαρότερη από την οικογένεια Kardashians, δηλώνει fan των πλαστικών εγχειρήσεων. καθώς οι αλλαγές στο πρόσωπο και στο σώμα της είναι ξεκάθαρες.

Οι αλλαγές έγιναν στα χείλη της (ποιος θα ξεχάσει το Kylie’s Jenner Lip Challenge), στα μάτια της, στη μύτη της, στο στήθος της (με προσθετική) και στα οπίσθιά της. Κανείς πλέον δεν θυμάται την μικρή και γλυκιά Kylie όπως ήταν παλαιότερα.

Εξάλλου, τώρα η όμορφη Kylie Jenner δεν είναι σε θέση για άλλες πλαστικές εγχειρήσεις λόγω του ερχομού της μικρής κόρης της, Stormi.

3
Nicki Minaj

Η 35χρονη τραγουδίστρια αν και είναι πανέμορφη, δεν θυμίζει καθόλου τον πραγματικό της εαυτό. Ακόμη μια φανατική των πλαστικών χειρουργικών επεμβάσεων είναι και η Nicki Minaj.

Αν δει κάποιος φωτογραφία της πριν κατακτήσει τη δόξα, πολύ δύσκολα θα την αναγνωρίσει. Στην πραγματικότητα είναι άλλος άνθρωπος!

Οι αλλαγές έγιναν σχεδόν σε όλο το σώμα και το πρόσωπό της. Αν μπορούσε να προσθέσει ύψος, θα το έκανε και αυτό!

4
Φαίη Σκορδά

Φυσικά και οι Έλληνες επώνυμοι ανήκουν στη λίστα με τα ραντεβού των πλαστικών χειρουργών.

Η Φαίη Σκορδά έκανε αισθητική χειρουργική επέμβαση στη μύτη και στα χείλη. Εφόσον οι αλλαγές ήταν αισθητές και ξεκάθαρες η ίδια δεν φοβήθηκε να το παραδεχτεί. Ωστόσο, φρόντισε οι αλλαγές να μην είναι μεγάλες!

5
Enrique Iglesias

Ο ταλαντούχος γιος του διάσημου τραγουδιστή Χούλιο Ινγκλέσιας, Ενρίκε, βρίσκεται επίσης στη λίστα των πιο γοητευτικών και όμορφων ανδρών στον κόσμο με το φαν κλαμπ του να αυξάνεται όλο και περισσότερο.

Όπως βλέπουμε και στην αριστερή φωτογραφία, στο δεξί του μάγουλο υπήρχε μια μεγάλη ελιά την οποία αφαίρεσε – πολύ καλά έκανε κατά τη γνώμη μας!

Εσύ ποιους διάσημους γνωρίζεις που έκαναν απίστευτες αλλαγές με τη βοήθεια πλαστικών χειρουργικών επεμβάσεων αλλά τους βγήκε σε καλό;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending