fbpx

Γιορτή του Πατέρα: Δες 5 ιδέες για να κάνεις μοναδικά δώρα φέτος!

Την Κυριακή 17 του Ιούνη 2018, γιορτάζουμε την ημέρα του αγαπημένου μας προσώπου, του ήρωα και του role model μας: του Πατέρα.

Για να δείξουμε την απεριόριστη αγάπη μας, θέλουμε να κάνουμε ένα δώρο, κάτι που δεν θα φάμε όλα τα λεφτά, αλλά και κάτι μοναδικό.

Ψάχνεις, ψάχνεις, και στο τέλος καταλήγεις στα συνηθισμένα: είτε ένα άρωμα ή ένα polo/t-shirt. Βαρέθηκες να αγοράζεις τα ίδια – μάλλον και ο μπαμπάς σου.

Γι’ αυτό σου δίνω 5 ιδέες που μπορεί να σε εμπνεύσουν να χαρίσεις το ιδανικό δώρο φέτος!

1
Βιβλίο

Τι καλύτερο δώρο από ένα καλό βιβλίο; Εάν γνωρίζεις την προτίμηση του ή τον αγαπημένο του συγγραφέα, είναι πιο εύκολη η επιλογή σου.

Αλλιώς, μπορείς να βρεις κάτι από μια πιο επιστημονική κατηγορία, που σχετίζεται με την δουλειά του. Είναι ένα δώρο που σίγουρα θα εκτιμήσει ο μπαμπάς σου.

2
Μηχανή του καφέ/ Thermos/ Travel Mug

Εάν ο μπαμπάς σου έχει το γραφείο του ή ο χώρος εργασίας του επιτρέπει να έχει το δικό του εξοπλισμό, τότε θα μπορούσες να του χαρίσεις μια μικρή μηχανή για να ετοιμάζει καφέ, ώστε να απολαμβάνει το ζεστό του φλιτζάνι στη δουλειά.

Εναλλακτικές ιδέες είναι καλής ποιότητας thermos ή travel mug, για να παίρνει μαζί του το ποτό του από το σπίτι.

3
Photo Collage

Μπορείς να πειραματιστείς με την τέχνη, και να δημιουργήσεις το δικό σου collage με οικογενειακές φωτογραφίες!

Πάρε έμπνευση από DIY ιδέες online και φτιάξε το δικό σου μοναδικό δώρο. Αλλιώς, μπορείς να αγοράσεις όμορφες κορνίζες, με οικογενειακό θέμα, και να τις γεμίσεις με τις μοναδικές σας στιγμές.

4
Set με ποτά / Κοκτέιλ Set

Ακόμη ένα κλασικό δώρο που μπορείς να πάρεις είναι τα σετ με το αγαπημένο του ποτό μαζί με τα ποτήρια του.

Εάν ο μπαμπάς σου έχει προτίμηση για κοκτέιλ, μπορείς να αποκτήσεις τα trendy sets για δημιουργία κοκτέιλ ποτών, και να ετοιμάσετε τα δικά σας στο σπίτι.

5
Συλλογή με μουσικά άλμπουμ

Απόκτησε τα hits της δεκαετίας από την εφηβική ηλικία του. Μπορεί να μην εκτιμούμε πλέον τα CDs, όμως τα παλιά τραγούδια είναι ένα μέρος της ζωής του.

Εάν έχεις μεγαλύτερο budget, θα μπορούσες να σκεφτείς και για vinyl records. Θα τον συνεπάρει η νοσταλγία!

Εσύ ποιο δώρο θα ήθελες να κάνεις φέτος; Να σου ζήσει ο μπαμπάς σου!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending