fbpx

Αυτά είναι τα μυστικά κόλπα για να κερδίσεις το άτομο που θες μέσω μηνυμάτων!

Ποια είναι τα σημαντικά tips ή αλλιώς τα μυστικά της επικοινωνίας μέσω μηνυμάτων για να μπορείτε να τα βγάζετε πέρα με τα αγόρια ή τα κορίτσια και να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα;

Πολλοί είναι κατά των μηνυμάτων σε μια σχέση, προτιμούν την ουσιαστική επικοινωνία και μπλα μπλα… Είναι γεγονός ότι ο τρόπος επικοινωνίας και το πώς προσεγγίζουμε ο ένας τον άλλον έχει αλλάξει.

Πρέπει να παραδεχτούμε ότι όλα από κάπου ξεκινούν και δεν είναι δυνατόν να γίνουν όλα τόσο μαγικά. Δηλαδή, δεν μπορούμε να περιμένουμε από κάποιον που συναντήσαμε στον δρόμο να έρθει να μας ζητήσει σε ραντεβού αν δεν έχει δημιουργηθεί πρώτα ένα κλίμα.

Τα μηνύματα προσφέρουν αυτή την τέλεια ευκαιρία για flirt και παιχνίδι και για να δημιουργηθεί ένα κλίμα οικειότητας. Θα μου πεις σε αυτά τα πράγματα πρέπει να είσαι ο εαυτός σου και δεν υπάρχουν κανόνες.  Εγώ όμως σου λέω πως όπως και στη ζωή πρέπει να ξέρεις τους κανόνες για να παίξεις σωστά και να κερδίσεις. 🙂

Δες ποια είναι τα μυστικά της επικοινωνίας μέσω μηνυμάτων και κάνε δικό σου το άτομο που σου αρέσει!

1
 Θέσε τα λεγόμενα “Standard” σου 

Μάθε να επικοινωνείς σωστά τα Standards σου. Πώς θα ήθελες ιδανικά να σου φέρεται κάποιος; Με ποιο τρόπο θα ήθελες να σου μιλά;  Εάν έχεις υψηλά Standards σε μια σχέση, δείχνεις ότι έχεις αυτοπεποίθηση και γνωρίζεις την αξία σου και τι θέλεις από μια σχέση.

Μη φοβάσαι να δείξεις ότι αξίζεις την πρέπουσα σημασία και συμπεριφορά.  Έτσι θα τον/την κάνεις να σε συναντήσει στο δικό σου επίπεδο και θα κερδίσεις σίγουρα τον σεβασμό του/της.

2
Μην είσαι πολύ γλυκιά αλλά ούτε και πολύ επιθετική

Σύμφωνα με τον Matthew Hussey, Σύμβουλο Σχέσεων, η τέχνη του να μην είσαι πολύ γλυκιά, αλλά ούτε και πολύ επιθετική είναι η χρυσή τομή όταν πρόκειται για μηνύματα και την επικοινωνία.

Όταν είσαι πολύ γλυκιά δείχνεις μια παθητική κοπέλα που δεν έχει απαραίτητα τη δική της γνώμη ή φοβάται να εκφράσει και να διεκδικήσει τα θέλω της. Επομένως, θα δημιουργήσεις καταστάσεις που δεν θέλεις και θα χάσεις τον σεβασμό του άλλου.

Μπορείς να δείξεις ότι είσαι το άτομο που δεν ανέχεται πολλά ή συγκεκριμένα πράγματα σε μια σχέση (έτσι θέτεις τα standards σου) αλλά από την άλλη δεν έχεις πρόβλημα να δώσεις την ευκαιρία σε κάποιον να σε φλερτάρει και να σου αποδείξει τι αξίζει.

Το να είσαι από τη μια γλυκιά και από την άλλη “όξυνη”, είναι κάτι που τρελαίνει τους άνδρες και τους κάνει να θέλουν περισσότερο.

3
Δώσε αξία στα μηνύματά σου

Μην απαντάς παθητικά. Αυτός που διαβάζει τo μήνυμα σου, θα καταλάβει ότι βαριέσαι να μιλάς μαζί του και ότι είσαι ένα βαρετό άτομο, ενώ δεν θέλεις να δείξεις κάτι τέτοιο.

4
Μην κάνεις πολλές ερωτήσεις

Θέλεις να προτείνεις κάτι για να κανονίσετε αλλά σκέφτεσαι τι θα σου πει; Είναι γνωστό π.χ. ότι οι άντρες δεν θέλουν και πολλά-πολλά οπόταν μην τους ζαλίζεις.

Καλύτερα να μην κάνεις ερώτηση τύπου: “Τι κάμνεις το Σαββατοκύριακο, θα ήθελες να πάμε στον τάδε τόπο;” Μπορείς απλά να πεις: “Ξέρεις, θα κάνω το τάδε το Σαββατοκύριακο.  Μπορείς να έρθεις μαζί μου, θα περάσουμε ωραία“.

Έτσι δείχνεις περισσότερη σιγουριά και ουσιαστικά του περνάς το μήνυμα ότι είσαι ένα άτομο που αξίζει κανείς να βγει μαζί του και θα περάσει ευχάριστα.

Εσύ ποιο από τα πιο πάνω θεωρείς πιο χρήσιμο και θα εφαρμόσεις; Μοιράσου τα μαζί μας τα tips σου (και καλή επιτυχία)! 🙂

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending