fbpx

Ο διάσημος DJ SNAKE έρχεται για το απόλυτο καλοκαιρινό event στις Φοινικούδες!

Ο Γάλλος William Sami Etienne Grigahcine, γνωστός επαγγελματικά ως DJ SNAKE, είναι δισκογραφικός παραγωγός και πρωτεργάτης του κινήματος της trap music (hip pop).

Έκανε την εμφάνισή του στη διεθνή σκηνή με τα singles «Bird Machine» και «Turn Down for What» featuring Lil Jon, το 2013, κατακτώντας την κορυφή των charts κι εξασφαλίζοντας τέσσερις φορές υποψηφιότητα και νίκη στα MTV Video Music και Billboard Music Awards το 2014 και το 2015 αντίστοιχα ενώ το βίντεο του τραγουδιού «Turn Down for What» ήταν υποψήφιο για Grammy. Αυτή ήταν η 2η υποψηφιότητα του στα βραβεία Grammy.

Ο DJ SNAKE συνεργάστηκε με την Lady Gaga το 2011, στο «Born this Way», που του χάρισε την πρώτη υποψηφιότητα στα Grammy, όταν προτάθηκε για Album of the Year, το 2012. Συνεργάστηκε επίσης με τον Diplo και τον Dillon Francis.

Πάρε και εσύ €5 έκπτωση στην αγορά εισιτηρίου σου!

Το 2015 εμφανίστηκε στο μυθικό πλέον φεστιβάλ Coachella και την ίδια χρονιά συνεργάστηκε με τον Major Lazer στο τραγούδι «Lean On» το οποίο κέρδισε 4 πιστοποιημένα πλατινένια ρεκόρ στο Spotify αφού ως σήμερα είναι το 2ο πιο δημοφιλές κομμάτι στο Spotify και με πάνω από 2.3 δισεκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Το 2016, έκανε το ντεμπούτο του στη δισκογραφία με το album «Encore» με τα singles «Middle», featuring Bipolar Sunshine και την τεράστια επιτυχία «Let Me Love You», με τον Justin Bieber. Ο Ryan Seacrest ανακοίνωσε στο American Top40 Radio ότι ο DJ Snake είναι ο πρώτος Γάλλος καλλιτέχνης με τις περισσότερες Νο1 επιτυχίες στις ΗΠΑ. Περισσότερα singles ακολούθησαν το 2017 συμπεριλαμβανομένου του «A Different Way», featuring Lauv.

Πάρε και εσύ €5 έκπτωση στην αγορά εισιτηρίου σου!

Ο διάσημος καλλιτέχνης έγραψε ιστορία για έναν ακόμα λόγο. Το 2017, ήταν ο πρώτος στον οποίο δόθηκε άδεια από το Centre Des Monuments Nationaux και την πόλη του Παρισιού, για να δώσει συναυλία στην Αψίδα του Θριάμβου και μάλιστα, ζωντανά μπροστά σε τρία εκατομμύρια κόσμο.

https://www.youtube.com/watch?v=8tUyB0hmGYk

Αυτό σηματοδότησε και την κυκλοφορία του νέου του single, με τίτλο «A Different Way» και μια παγκόσμια συνεργασία με τον σκηνοθέτη Colin Tilley για μια ταινία μικρού μήκους 4 λεπτών με τίτλο «Above The Noise», που γυρίστηκε στο Παρίσι και την οποία έχουν παρακολουθήσει μέχρι σήμερα, πάνω από 4 εκατομμύρια άτομα παγκοσμίως.

Πάρε και εσύ €5 έκπτωση στην αγορά εισιτηρίου σου!

Τον DJ SNAKE λοιπόν, παρουσιάζει στην Κύπρο το Shark Energy Drink, στις 18 Ιουλίου, στην παραλία Φοινικούδων και σίγουρα δεν θέλεις να χάσεις το απόλυτο καλοκαιρινό event! Μην ξεχνάς πως για πρώτη φορά στην παραλία Φοινικούδων θα υπάρχουν 2 stages. Στο mainstage θα παίζει mainstream ηλεκτρονική μουσική με τους Ace2Ace (Ελλάδα) – Jenia X BLZN – Andy Von Emmanuel X El Gato και MOSES, να δίνουν το σύνθημα πριν εμφανιστεί ο DJ Snake. Στο 2ο stage (το οποίο θα σταματήσει πριν βγει στην σκηνή ο DJ Snake) θα παίζει RnB μουσική με τους Dj Delor, DAZERO, STS Michael, DJ MG, VOLATILE (UK) και LPS.

Μπορείς να βρεις το event στο Facebook πατώντας εδώ!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending