fbpx

EXPIRED – Ο DJ SNAKE έρχεται στις Φοινικούδες – Πάρε €5 έκπτωση στο εισιτήριό σου!

Η προσφορά έχει λήξει!


Έναν από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες στον πλανήτη, τον DJ SNAKE, παρουσιάζει στην Κύπρο το Shark Energy Drink, στις 18 Ιουλίου, στην παραλία Φοινικούδων.

Σιγά σιγά γίνονται θεσμός τα σπουδαία events στην παραλία των Φοινικούδων με το Shark Energy να βρίσκεται πίσω από τις μεγαλύτερες επιτυχίες και θρυλικά events. Μετά τους Armin Van Buuren (2010, 2011 και 2013) και τον Hardwell το 2015, ήρθε η σειρά του DJ Snake να κατηφορίσει στο νησί μας.

Για πρώτη φορά στην παραλία Φοινικούδων θα υπάρχουν 2 stages, στα οποία θα έχουν πρόσβαση να τα δουν οι παρευρισκόμενοι με ένα μόνο εισιτήριο! Στο mainstage θα παίζει mainstream ηλεκτρονική μουσική με τους Ace2Ace (Ελλάδα) – Jenia X BLZN – Andy Von Emmanuel X El Gato και MOSES, να δίνουν το σύνθημα πριν εμφανιστεί ο DJ Snake. Στο 2ο stage (το οποίο θα σταματήσει πριν βγει στην σκηνή ο DJ Snake) θα παίζει RnB μουσική με τους Dj Delor, DAZERO, STS Michael, DJ MG, VOLATILE (UK) και LPS.

Η ομάδα του SHARK Energy θα δώσει το παρών της δίνοντας έτσι έξτρα ενέργεια στη βραδιά.

1
€5 έκπτωση για τους StudentLife fans!

Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει! Όσοι StudentLife fans θέλουν να περάσουν μια αξέχαστη εμπειρία στην παραλία Φοινικούδων με τον DJ Snake, μπορούν να το κάνουν με €5 έκπτωση στο εισιτήριο εισόδου! Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι:

  • Καταχώρησε τα στοιχεία σου στην πιο κάτω φόρμα
  • Πάρε τον κωδικό σου
  • Εξαργύρωσε τον αγοράζοντας εισιτήριο από το www.tickethour.com.cy

2
Ποιος είναι ο DJ Snake

Με εμφανίσεις σε διεθνούς φήμης φεστιβάλ (Tomorrowland, Ultra, Coachella, Lollapalooza) και συναυλίες σε όλο τον κόσμο ο DJ Snake για πρώτη φορά θα εμφανιστεί και στην Κύπρο, στο μεγαλύτερο καλοκαιρινό πάρτι της Ανατολικής Μεσογείου.

Ο DJ SNAKE έκανε την εμφάνισή του στη διεθνή σκηνή με τα singles «Bird Machine» και «Turn Down for What» featuring Lil Jon, το 2013, κατακτώντας την κορυφή των charts. Επίσης, συνεργάστηκε με την Lady Gaga το 2011, στο «Born this Way», που του χάρισε την πρώτη υποψηφιότητα στα Grammy, με τον Major Lazer στο τραγούδι Lean On» το οποίο κέρδισε 4 πιστοποιημένα πλατινένια ρεκόρ στο Spotify και με τον Justin Bieber στην τεράστια επιτυχία «Let Me Love You».

Το 2017 έμελλε να είναι ιστορικό για τον DJ Snake, αφού έγινε ο πρώτος στον οποίο δόθηκε άδεια από το Centre Des Monuments Nationaux και την πόλη του Παρισιού, για να δώσει συναυλία στην Αψίδα του Θριάμβου και μάλιστα, ζωντανά μπροστά σε τρία εκατομμύρια κόσμο!

3
Γιατί πρέπει να βρίσκεσαι εκεί!

Ο DJ Snake αποτελεί ένα από τα πιο hot ονόματα στα charts και αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο. Ζήσε τον παλμό της μουσικής του κάτω από το φως του φεγγαριού στις Φοινικούδες και απόλαυσε ένα από τα πιο διασκεδαστικά και θρυλικά event στο νησί παρέα με το SHARK Energy!

Τη συναυλία στηρίζει ο Δήμος Λάρνακας και διοργανώνεται από την Moonlight Show Productions. Χορηγός Επικοινωνίας είναι ο Super Fm. Μην ξεχνάς ότι με ένα εισιτήριο έχεις πρόσβαση και στα 2 stages της βραδιάς!

Για περισσότερες πληροφορίες: 77 77 29 39 – 77 77 70 40
Εισιτήρια: www.tickethour.com.cy

Μπορείς να βρεις το event στο Facebook πατώντας εδώ!

Τιμές εισιτηρίων:
Early Bird: Από 19 Απριλίου μέχρι 15 Μαΐου – 25 Ευρώ
Προπώληση – 30 Ευρώ
Στην Είσοδο – 40 Ευρώ

Σημεία πώλησης εισιτηρίων:
ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΟΚΤΑΓΩΝΟ 22 492358- GLORIA JEANS COFFEE STORES
ΛΕΜΕΣΟΣ – MUSICAL PARADISE-25 324025- GLORIA JEANS COFFEE STORES
ΛΑΡΝΑΚΑ –ACAPELLA 24 66416
ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ – GLORIA JEANS COFFEE STORE
ΠΑΦΟΣ – ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ TIME OUT(ΧΛΩΡΑΚΑ) 26 949522
ΠΑΦΟΣ – ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΑΝΤΡΟΣ-26 953820

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending