fbpx

Δες πώς γυμνάζονται οι top 5 αγαπημένοι μας ηθοποιοί-superheroes!

Είναι ο ιδανικός καιρός να αρχίσεις να γυμνάζεσαι όμως βαριέσαι; Δεν έχεις αρκετή έμπνευση;

Εδώ, θα δεις πόσο σκληρά δουλεύουν οι αγαπημένοι μας ηθοποιοί ώστε να ενσαρκώσουν τους αγαπημένους μας super ήρωες. Ίσως πάρεις έμπνευση και να θέλεις να αρχίσεις και εσύ!

Δες εδώ τα videos των 5 ηθοποιών δείχνοντας πώς προετοιμαζόταν για τον ρόλο τους (και θα βρεις bonus video στο τέλος!)

1
Gal Gadot – Wonder Woman

Η Gal Gadot, γνωστή ως η Wonder Woman, είναι η γυναίκα γεμάτη με αυτοπεποίθηση, δύναμη αλλά και θηλυκότητα. Εκπροσωπεί τη νέα γενιά, όπου οι γυναίκες παλεύουν για την ισότητα.

Η Μις Ισραήλ του 2004, είχε περάσει και στρατιωτική προετοιμασία στη χώρα της για 2 χρόνια, και πάντα είχε εξαιρετική φυσική κατάσταση.

Για την ταινία, η Gadot περνούσε 2 ώρες στο γυμναστήριο, δύο ώρες για τη χορογραφία των πολεμικών σκηνών, και 2 ώρες ιππασία. Γενικά, της αρέσει να κάνει TRX, όπως είχε πει στο Harper’s Bazaar.

Δες πώς προετοιμαζόταν για τις πολεμικές σκηνές της πιο κάτω:

2
Robert Downey Jr – Iron Man

Ο ήρως των Avengers γυμνάζεται κυρίως με βάρη και cardio. Όπως και πολλοί άλλοι ηθοποιοί, πρόσεχε επίσης τη διατροφή του, καταναλώνοντας 5000 θερμίδες την ημέρα για να κερδίσει μυϊκή μάζα.

Ο 53χρονος συνεχίζει να παραμένει σε απίστευτη φυσική κατάσταση, μιας και γυμνάζεται για την ερχόμενη ταινία των Avengers. Επίσης, ασχολείται με Wing Chun και Yoga.

Δες τη συλλογή με videos με τις ασκήσεις του Iron Man, και πάρε ιδέες:

3
Jason Momoa – Aquaman

Ο κυβερνήτης του νερού συνδύασε ασκήσεις με βάρη μαζί με rock-climbing σε εσωτερικό χώρο.

Ήταν κάτι που ζήτησε ο ίδιος να κάνει στη διάρκεια της προετοιμασίας του για την ταινία Justice League, και τα έκανε για 2-3 μέρες την εβδομάδα.

Δες εδώ πώς ήταν η ρουτίνα του:

4
Chris Hemsworth – Thor

Ακόμη ένας ήρωας των Avengers, ο οποίος είναι σε εξαιρετική φυσική κατάσταση. Είναι η ιδανική εικόνα του θεού Asgard.

Ο ηθοποιός συνδυάζει boxing μαζί με ασκήσεις με βάρη στην προετοιμασία της πιο πρόσφατης του ταινίας. Στον ελεύθερο του χρόνο, κάνει surfing, όπως όλοι (σχεδόν) οι Αυστραλοί.

Δες εδώ μερικές ασκήσεις που κάνει:

5
Henry Cavill – Superman

Αυτή η λίστα δεν θα ήταν ποτέ ολοκληρωμένη χωρίς τον Superman! Γυμναζόταν σκληρά για 2μιση ώρες καθημερινά για τον ρόλο του στο Man of Steel, και πράγματι απέκτησε σώμα όπως το… ατσάλι.

Ο προπονητής του ήταν εκείνος που δούλεψε και με τον Jason Momoa. Με τη σωστή διατροφή 5000 θερμίδων και ασκήσεις, σε 6 μήνες ήταν έτοιμος να ενσωματώσει τον Superman.

Δες εδώ τις ασκήσεις που κάνει ο Cavill και πάρε έμπνευση για την επόμενη φορά που θα πας γυμναστήριο!

BONUS: Δες πώς γυμνάζονται οι αγαπημένοι σου super-villains!

Ένα επιπλέον video της προετοιμασίας των ηθοποιών του Suicide Squad, που περιλαμβάνει behind the scenes, και μπορείς να δεις πόσο σκληρές ήταν οι απαιτήσεις για τους ηθοποιούς:

Αν ακόμη και τα “κακά παιδιά” δουλεύουν τόσο σκληρά, εσένα ποια είναι η δικαιολογία σου;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending